Ana SayfaDiziler2018 Survivor All-Star Kadrosu Belli Oluyor!

İlgili Postlar

2018 Survivor All-Star Kadrosu Belli Oluyor!

Acun Ilıcalı 2018 Survivor All-Star Kadrosu yarışmacılarını sıra ile açıklıyor. Yakın zamanda Acun Ilıcalı Survivor’a Gidecek 3 İsmi Daha Açıkladı! haberini yaptığımız 2018 Survivor All-Star Kadrosu için 2 ünlü isim daha gündemde.

2 Popüler ismin daha kadroda yerini alacağı konuşuluyor. O isimler ise Galatasaray’ın eski futbolcusu Ümit Karan ve Türkiye’de yaptıkları ve konuşmaları ile gündemde olay yaratan Nihat Doğan. Kesin açıklamaların çok kısa zamanda yapılması bekleniyor.

Her sezon kendisinden çok fazla bahsedilen ve yoğun beğeni alan Survivor farklı bi format ile ekrana geleceği belirtilmişti….Bu sezon önceki dönemlerde fenomen ve başarılı olan yarışmacılar bi arada toplanıyor.. Ve All Star grubu kuruluyor.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucu olan Acun Ilıcalı, adaya gidecek 8 kişinin ismini daha önce açıklamıştı.

Nagihan Karadere, Murat Ceylan, Turabi, Merve Aydın ve Sema Aydemir’in daha önce Acun Ilıcalı’nın Survivor 2018 All-Star‘da yarışacağını duyurmuştu. Survivor yapımcısı Instagram hesabından yeni bir duyuru daha yaptı. Hilmicem İntepe, Adem Kılıççı ve Hakan Hatipoğlu’nun da Survivor All-Star kadrosunda yer alacak 3 yeni isim oldu.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Survivor 2018’in Şubat ayında ekrana geleceğini söyleyen Acun ılıcalı, 10 Şubat’ta ekranlarda olacağını söyledi.

Adem Kılıççı Kimdir?

Survivor 2017’ye katıldıktan sonra birlikte tüm Türkiye’de yakından tanımaya başlayan Adem Kılıççı, Türkiye’nin önemli boksörlerinden birisi. 18 Nisan 1986 tarihinde Ağrı’da dünyaya gelmiş olan Adem Kılıççı, şu anda aktif spor yaşantısını Fenerbahçe Spor Kulübü’nde sürdürmektedir.

Hilmi Cem İntepe kimdir?

Hilmi Cem İntepe, 1992’de Muğla Yenice’de doğdu. Hilmi Cem, 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı.

15 yaşında dansa merak saran Hilmi Cem 17 yaşında latin danslarına olan ilgisiyle profesyonel olarak dans etmeye başladı ve birden çok defa salsa Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılıp dikkatleri üzerine çeken Hilmi Cem, Survivor 2013’te şampiyon olarak yeni bir hayata adım attı. Survivor 2013 sonrasın pek çok farklı projede yer alan Hilmicem İntepe, yakın zamanda Bodrum Masalı dizisinde oyuncu olarak yer almıştı.

Hakan Hatipoğlu kimdir?

Adını ilk kez Var Mısın, Yok musun yarışması ile duyuran Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979’da Çanakkale’de dünyaya geldi. Milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü’nde eğitim aldı. Var Mısın Yok Musun yarışmasında tanıştığı Gizem Akın ile evlendi. Hakan, Milli bir sporcu aynı zamanda  Adalarspor’da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Sutopu Milli Takımı’nda yer alan Hakan Hatipoğlu, Survivor 2010 sezonunda ismini duyurmuş bi yarışmacıydı.

Survivor Murat Ceylan kimdir?

Gel Konuşalım programına konuk olarak yer alan Survivor 2018 yapımcısı Acun Ilıcalı, aynı zamanda programın sunucusu da olan Murat Ceylan’ın da 2018 All Star’da yer alacak isimlerden biri olduğunu söyledi.

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lise hayatından sonra Londra’ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. Henüz 2 yaşındayken müziğe ilgisi keşfedilen ve piyano çalmaya başlayan Murat Ceylan, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri alarak müzikle ciddi anlamda temas etmeye başladı. Okul hayatı boyunca müzikten hiç kopmadı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladı.

Müzik ilgisinden sonra başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness ilgisi dışında, sürf ve paten yapmaktan çok zevk almaktadır. Maceracı kişiliği her zaman ön plandadır.

Nagihan Karadere Kimdir?

Aktif sporculuk hayatında çok sayıda madalya kazanan Türk Atlet Nagihan Karadere Türk sporcular için kırılması çok zor olan rekorlara sahip. 27 Aralık 1984 yılında doğumlu olan eski sporcu Fenerbahçe’de alt yapısından yetişti ve sürat koşuları branşında başarılı bir kariyer geçirdi.

Merve Aydın Kimdir?

Babası Ordu Mesudiyeli olan Ufuk Aydın, annesi Bulgaristan göçmeni Nilgün Aydın çiftinin 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuş olan 2 çocuğundan biridir. Aydın çiftinin diğer çocukları olan Ufukcan ki Survivor’da ada yaşantısı boyunca sürekli adını andığı anmasından hatırlarsınız ise Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Kulübü’nde basketbol oynuyor. Özel Doğa Anadolu Lisesi mezunu olan genç sporcu Merve Aydın halen Marmara Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümü öğrencisidir.

Sema Aydemir Apak kimdir?

Sema Aydemir Apak veya Sema Apak, Survivor 2017 sezonunda yer alarak sportif alandaki başarısını perçinleyerek tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim oldu. Ünlüler takımında yarışan milli atlet 1985 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Kısa mesafe koşucusu olan atlet Sema Aydemir 400 metre engelli yarışlarıyla tanınmakta, 1.69 boyunda ve 54 kg ağırlığındadır. 32 yaşındaki atlet geçmiş yıllarda heptatlon branşında da yarıştı. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında yarışma hakkını elde eden Sema Aydemir Apak 4×400 metre bayrak yarışında ve 400 metre engelli branşında yarıştı. Kariyerinin en iyi derecesini ise Ankara’da yapılan yarışta 6 Haziran 2012 tarihinde  56.62 saniyelik derecesi ile elde etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler