Ana SayfaDizilerSeda ve Uğur'la Programında 'Yoğurtçu Bayram' Skandalı

İlgili Postlar

Seda ve Uğur’la Programında ‘Yoğurtçu Bayram’ Skandalı

Seda ve Uğur’la programı, Yoğurtçu Bayram olayıyla geçtiğimiz hafta izleyicileri şok etti. Show TV’nin yüksek reytingli gündüz kuşağı programı Seda ve Uğur’la da 3 çocuk sahibi Daldaran çiftinin, programa katılımıyla gündeme gelen ‘Yoğurtçu Bayram’ mevzusu, ekran başındaki izleyicileri çileden çıkarttı. RTÜK’ü telefon bombardımanına uğratan izleyicilerin, konuyla ilgili rezilliğe son verilmesine dair şikayetlerde bulundukları bildirildi.

Seda ve Uğur’la programında, geçtiğimiz hafta bir skandal yaşandı. İbrahim Daldaran, çocuklarının annesi ve eşi Meral Daldaran’dan olan 3. çocuğunun kendisinden olmadığını öne sürdü. Eşi Meral Daldaran’ın bu gerekçelerle kendisine yapılan suçlamaları reddetmesiyle, olay ve çekişmeler devam etti. Bunun üzerine; program yapımcıları tarafından, Daldaran çiftinin 14 yaşındaki 3. çocuklarına 4 kez DNA testi yaptırıldı.

Geçtiğimiz cuma günü, kameralar önünde DNA test sonucunun ifşa edilmesi, kişilerin özel hayatı ile ilgili utanç verici bir durumu ortaya çıkarttı ve sosyal medyayı salladı.

DNA Testinden Sonra ‘Yoğurtçu Bayram’ Dehşeti

Seda ve Uğur’la programında; Daldaran ailesine ait DNA testinin yayınlanması sonrasında, ortaya çıkan dehşetli dram, izleyicileri şok etti. Programda ifşa edilen test sonucunda, İbrahim Daldaran’ın 3. çocuğunun gerçekten kendisine ait olmadığı ortaya çıkarken, asıl korkunç durum ise anne Meral Daldaran’ın itirafı oldu. Anne Daldaran, açıklamasında ‘Yoğurtçu Bayram’ adlı bir adamın kendisine tecavüz ettiğini ve çocuğun ondan olabileceğini ima ederek milyonları dehşete düşürdü. Bu durum üzerine, adı geçen Yoğurtçu Bayram adlı şahsa ulaşıldı.

Yoğurtçu Bayram adlı şahıs, çocuğun kendisinden olabileceğini kabul etti ve yeniden DNA testi yaptırıldı. Test sonuçlarında, Meral Daldaran’ın 14 yaşındaki kızının Yoğurtçu Bayram’dan olduğu kesinleşti. Bu akıl almaz durum üzerine, 14 yaşındaki genç kız M. Daldaran’ın psikolojisinin altüst edilmesinin hiç sorgulanmaması ise gözlerden kaçmadı.

Ortaya Çıkan Rezalet Üzerine RTÜK’e Şikayetler Yağdı!

Toplumun psikolojisini bozan bu tarz vakaların normalmiş gibi gösterilmesi ve özel hayata ait mahrem konuların, ekranlarda bu şekilde ifşa edilmesine tepki gösteren izleyiciler; şikayet için RTÜK’ün telefonlarını kilitledi. Yetkililerin, bu iğrenç konuyla ilgili olarak en kısa sürede çalışmalar yapması bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler