Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'da Şok Olay Dizinin Çekimlerine Ara Verdirdi

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’da Şok Olay Dizinin Çekimlerine Ara Verdirdi

Diriliş Ertuğrul’da yaşanan şok olay dizi filmin çekimlerinin ara vermesine neden oldu. Geçtiğimiz gün, Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde meydana gelen talihsiz olay nedeniyle, dizinin çekimlerine ara verileceği yönündeki söylentiler, bugün gündemi epeyce meşgul etti. Yarın yayınlanması beklenen dizinin yeni bölümünün, ekranlara sunulup sunulmayacağı ise izleyicilerin en çok merak ettikleri durum oldu. Peki yeni bölüm yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde sizlerle…

 

TRT 1 ekranlarının Diriliş Ertuğrul adlı fenomen dizisinin setinde, geçtiğimiz gün talihsiz bir olay meydana geldi. Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı sevilen TV dizisinin, çekimlerinin yapıldığı platosunda ve setinde yangın çıktığı, bu nedenle de dizi filmin çekimlerine ara verildiği bildirildi.

Çıkan Yangın Sonucu Oyuncuların Kostümleri Kül Oldu!

AA’dan ve Milliyet gazetesinden aldığımız haberlere göre; Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Tekden Film’den yapılan açıklamada; dizi çekimlerinin gerçekleştirildiği Riva’daki platosunda ve oyuncu kostümlerinin bulunduğu konteynerlerde, 04.30 sıralarında nedeni henüz belirlenemeyen durum sonucu yangın çıktı. Yapım şirketinin çalışanlarının, güvenlik kameralarından durumu fark etmesiyle, yangına müdahale edildi. Beykoz İtfaiyesinin çıkan yangını söndürmesiyle, talihsiz durumun kontrol altına alındığı bildirildi. Dizi setinde ve platoda çıkan yangının sebebiyle ilgili, polis ve itfaiye tarafından yapılan incelemelerin halen sürdüğü ifade ediliyor. Dizi oyuncularının kostümlerinin bazılarının kullanılamaz durumda olduğu ve maddi hasarlar olduğu, dizi çekimlerine de bir süre ara verildiği yapılan açıklamalar arasında bulunuyor.

 

Çarşamba Günü Yeni Bölüm Yayınlanacak mı? Dizi Devam Edecek mi?

TRT 1’de 29 Kasım Çarşamba akşamı, Diriliş Ertuğrul’un 97. Bölümü izleyicilere sunulacak. Fakat; sonraki bölümlerle ilgili olarak, dizi filmin yeni bölümlerinde aksama olup olmayacağı yönünde, TRT’den ve yapım şirketinden kesin bir açıklama gelmedi. Dizi filmin akibeti önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler