Ana SayfaDizilerNerdesin birader yayından kalkıyor mu? Final mi yapacak?

İlgili Postlar

Nerdesin birader yayından kalkıyor mu? Final mi yapacak?

Başrolünü Timur Acar’ın üstlendiği Nerdesin Birader isimli dizinin son olarak 4. Bölümü yayınlanacağı ve 4. Bölümden sonra artık yayınlanmayacağı, final yapılacağı konuşuluyor. Yeterli düzeyde reyting sağlanamayan dizi Nerdesin Birader yayından kalkıyor mu? Nerdesin birader final mi yapacak?

Nerdesin birader yayından kalkıyor mu? Final mi yapacak?

Nerdesin Birader Final Mi Yapıyor?

Fox TV’de yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlamıştı. Final yapma ile karşı karşıya kalan dizi, büyük umutlarla yayına başlamıştı ama ne yazık ki yeterli reyting göremedi. 3.bölümü Total grubunda 25, AB grubunda ise 27. Sırada yer alınca beklentilerin çok çok altında kaldığını izleyicilerine gösterdi. Bu reytinglerden sonra ise dizinin final yapacağı konuşuldu.

Nerdesin Birader Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

İlk olarak ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacağı söylenen dizi, daha sonra Fox TV’de yayın hayatına başladı. Büyük umutlar ile yayınlanan Nerdesin Birader dizisinin bu hafta 4. Bölümü ile final yapması bekleniyor. 4.bölüm 29 kasım Çarşamba saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak.

Nerdesin birader yayından kalkıyor mu? Final mi yapacak?

Yönetmen İşi Bırakmıştı!

Timur Acar ile Gonca Sarıyıldız’ın başrollerini üstlendiği Nerdesin Birader dizisinin yönetmeni Emre Kabakuşak henüz dizi başlamamışken işi bırakmıştı. Yönetmenin bu ayrılığı dizinin reytinglerini kötü etkiledi ve bu yüzden dizinin yayın hayatına son vereceği kesinleşti.

Nerdesin Birader Oyuncuları

Timur Acar

Gonca Sarıyıldız

Hakan Bilgin

Ruhi Sarı

Defne Yalnız

Deniz Can Aktaş

Seren Deniz Yalçın

Kemal Uçar

Ülkü Hilal Çiftçi

Altan Erkekli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler