Ana SayfaDedikoduÜnlü Şarkıcı Sıla'ya Suç Duyurusu!

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Sıla’ya Suç Duyurusu!

Başarılı şarkıcı Sıla’nın herkes tarafından dinlenen şarkısına suç duyurusu geldi. Sigaraya özendirici nitelikte gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan şarkı hangisi? Sıla bu iddialara ne cevap verdi? Tüm detaylar haberimizde…

Sıla Gençoğlu’dan Özür Mesajı!

Ünlü Şarkıcı Sıla’ya Suç Duyurusu!

Sıla’nın “Hayatlar Dükkanı” Sizlerle

Prof. Dr. Orhan Kural, dilekçesinde, Sıla Gençoğlu’nun ‘Karanfil’ adlı şarkısında ‘bi sigara yak’ sözünün 5 kez tekrarlandığını ve şarkının Youtube da 15 milyonun üzerinde dinlendiğinin altını çizerek şarkı hakkında suç duyurusunda bulundu. Orhan Kural, “Özellikle gençler arasında sevilen ve örnek alınan sanatçının hayranları genelde orta ve lise eğitimindeki çocuklardır.” şeklinde belirten Orhan Kurali şarkı hakkında detaylı araştırma yaptığını gösteren açıklamasına devam etti. Kural, “Beğenenlerden yüzde 5’inin bilinçaltına etkili olarak sigaraya başlamasına neden olması halinde kanına girdiği öğrenci ve genç sayısı ortalama 750 bin civarında olacaktır.” dedi.

Ünlü Şarkıcı Sıla Gençoğlu Kimle Yollarını Ayırdı?

Orhan Kural, dilekçesinde şarkının internet ortamından kaldırılması gerektiğini belirtti. Kural, “Kamu sağlığının zarar görmemesi için bu tür sigaraya teşvik etme gayesinde olan paylaşım sahiplerinin bu paylaşımı kaldırmaları ve paylaşımda bulunan kişi hakkında ise caydırıcı cezalar verilmelidir” ifadelerini kullandı.

Sıla İtiraf Etti!

Sıla Sevenlerinden Orhan Kural’a Tepki Geldi

Sıla Gençoğlu Kimdir?

Orhan Kural’ın suç duyurusu kısa süre içerisinden sosyal medyada gündem oldu. Şarkının sahibi olarak sessizliğini koruyan Sıla’nın yanı sıra, sevenleri Orhan Kural’a tepki gösterdi. Şarkının ilerleyen günlerde yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı ise merak edilen konulardan biri oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler