Ana SayfaÜnlülerSıla İtiraf Etti!

İlgili Postlar

Sıla İtiraf Etti!

Datça Açıkhava Tiyatrosunda hayranlarıyla konserde buluşan Sıla itiraf etti. Datça ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı hayranlarına güzel dakikalar yaşattı.

Gelenek Bozulmadı!

Açıkhava konserleri deyince akıllarda her zaman Sıla aklımıza geldiği için gelenek yine bozulmadı ve kapalı gişe bir konsere imza atıldı. Yeni şarkısı olan Karanfil ile hayranlarına merhaba diyen güzel sanatçı Datça ile ilgili açıklamalarda bulundu. ”Datça benim en çok beğendiğim yer havasını suyunu seviyorum.İnanın bütün yaz denize girme fırsatım olmadı sadece burada girebildim burada adeta kendimi tuzlara bandım” sözleriyle samimi açıklamalarda bulundu.

sıla konser datça amfi tiyatro

 

Sahnede Teklif Geldi!

Sıla bütün sevilen şarkılarını seslendirirken genç bir adamın kız arkadaşına evlenme teklifi etmek istediğini öğrenince sahneye davet ederek ” Bu mutlu gününüze bizi de ortak ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ” diyerek sözlerine devam etti bu davranışı konserini izlemeye gelen hayranları tarafından çok büyük alkış aldı. Konserin bitişine doğru seyircilerin arasında ” Mutluluk Yaşanıyorsa Senin Sayende” yazılı bir pankart taşıyan iki genci sahnesine alarak teşekkür edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

sıla konser evlilik teklifi

 

sıla datça konseri evlilik teklifi

Israrla konserinde sezon boyunca denize girmediğini Datçanın kendisi için özel bir yer olduğunu defalarca vurgulaması dikkatlerden kaçmadı. Kazdağların da Fazıl Say’ın gösterisi olduğunu eğer müsaitlik durumu olabilseydi orda olmak istedğini dile getiren Sıla Gençoğlu doğaya ve yeşile kol kola sahip çıkılması gerektiğini itiraf ederek altını çizdi.

Sıla kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler