Ana SayfaDizilerTV8 Yılbaşı Özel Programı

İlgili Postlar

TV8 Yılbaşı Özel Programı

Bu yıl da klasikleşen TV8 ekranlarına taşınacak yılbaşı özel programına birbirinden ünlü isimler katılarak muhteşem sahne performanslarını ortaya koyacak. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği TV8 O Ses Türkiye’ye yılbaşında hangi ünlüler konuk olacak? Sevilen kişilerin aynı platformda buluşacağı davetli listesi!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel!

Yılbaşına özel etkinliklerin, sürprizlerin gerçekleştiği ve pek çok ünlü ismin sahne performansını ortaya koyduğu TV8 ekranlarının vazgeçilmezlerinden O Ses Türkiye adlı yarışma programı bu yıl da izleyicisine keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak. Önceki yıllarda da süregelen bir şekilde olduğu gibi bu yılda da TV8 kanalının sahipliğini üstlenen Acun Ilıcalı, birbirinden ünlü kişileri O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuk olarak ağırlamaya hazırlanıyor. Peki, son dönemlerde ekran başındakiler tarafından rol aldıkları Erkenci Kuş isimli dizi projesiyle büyük bir rağbet gören Demet Özdemir ve Can Yaman’ın da davetli listesinde yer aldığı O Ses Türkiye’ye yılbaşında hangi ünlüler konuk olacak?

O Ses Türkiye’ye yılbaşında hangi ünlüler konuk olacak?

O Ses Türkiye Yılbaşı’nda her sene olduğu gibi bu yıl da ünlü isimler sahneye çıkıp hünerlerini sergileyecek. O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel çekimleri ise yapıldı. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, çekimden bazı anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Sosyal medyada yayılan büyük ilgi gören görüntülerde adı aşk dedikodularına karışan Can Yaman ve Demet Özdemir’in düetinin yanı sıra Jet Sosyete’nin eğlenceli isimlerinden Enis Arıkan’ın
“Everyway That I Can” performansı dikkat çekti. İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alacak ünlüler;

  • Rol aldıkları Erkenci Kuş yapımıyla geniş bir kitlenin ilgi odağı haline gelen Can Yaman & Demet Özdemir
  • Hem güzel hem de başarılı ve yetenekli oyuncu Bensu Soral
  • Öte yandan Jet Sosyete isimli dizide canlandırdığı karakterle izleyicisinden tam not alan Enis Arıkan
  • Kızım dizisinin sevilen çocuk oyuncusu Beren Gökyıldız
  • Sen Anlat Karadeniz yapımının Nefes’i İrem Helvacıoğlu
  • Ekranlara hafızalara kazınan bir bölümle veda eden Ufak Tefek Cinayetler projesinin yıldızı Aslıhan Gürbüz
  • Tüm bunların yanı sıra yarışmacıların birbiriyle kıran kıran mücadele ettiği Masterchef Türkiye adlı yarışma programının değerli jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu gibi isimler de TV8 O Ses Türkiye sahnesine çıkarak performanslarını sergileyecek.

TV8 O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuk olarak ağırlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler