Ana SayfaKimdirBeren Gökyıldız Kimdir?

İlgili Postlar

Beren Gökyıldız Kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanan Anne dizisinde Melek Akçay karakterini oynayan, küçük yaşına rağmen usta oyunculara taş çıkaran performans sergileyen Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız Nerede Doğdu? Beren Gökyıldız Aslen Nereli? Beren Gökyıldız Hangi Burç? Beren Gökyıldız’ın Rol Aldığı Projeler Hangileri? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Beren Gökyıldız Nerede Doğdu? Beren Gökyıldız Aslen Nereli? Beren Gökyıldız Hangi Burç?

Beren Gökyıldız 20 Eylül 2009’da İstanbul’da Doğmuştur. Beren Gökyıldız Aslen İstanbulludur. Beren Gökyıldız Başak Burcudur.

Beren Gökyıldız kimdir?

Beren Gökyıldız ilköğretim eğitimine devam etmektedir. Ajansa kayıtlı olan Beren Gökyıldız, geçmiş dönemlerde 1-2 reklam filminde oynadıktan sonra Kocamın Ailesi adlı dizi için çekimlere çağrılmıştır. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan Beren Gökyıldız oynadığı karakter ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Beren Gökyıldız Show TV’de yayınlanan Güldüy Güldüy Show’da başarılı şekilde oynamıştır. Son olarak Star TV’nin yeni dizisi olan Anne’de Melek Akçay karakterini oynayan Beren Gökyıldız Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi birçok ünlü isimle küçük yaşına rağmen çalışma fırsatı yakalamıştır. Beren Gökyıldız, 2016 yılında Boşu Bir Yerde adlı sinema projesinde kendini göstermiştir.

Başrollerini Cansu Dere ve Vahide Perçin’in paylaştığı ‘Anne’ dizisinin küçük kızı Beren Gökyıldız’ın ufak yaşına rağmen aldığı maaş ise gündemde dikkat çekti. Haftalık 5 bin TL alan küçük oyuncu aylık 20 bin TL kazanıyor.

Beren Gökyıldız Dizileri

  • 2018 – Kızım (Öykü)
  • 2018 – Bizim Hikaye (Ayşe)
  • 2016 – Güldüy Güldüy Show
  • 2016 – Anne (Melek)
  • 2014 – Kocamın Ailesi (Pelin)

Beren Gökyıldız Filmleri

  • 2016 – Boşu Bir Yerde

Beren Gökyıldız Ödülleri

  • 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Gecesinde”En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü” 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler