Ana SayfaDedikoduSurvivor'da Öldürülen Alper Baycın Hakkında Acı Gerçek!

İlgili Postlar

Survivor’da Öldürülen Alper Baycın Hakkında Acı Gerçek!

Dominik’te uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda 24 yaşında hayatını kaybeden Survivor kameramanı Alper Baycın hakkında acı gerçek herkesi derinden etkiledi.

Survivor çalışanı cinayete kurban gitti, Acun Ilıcalı Kıbrıs yayınını iptal etti!

Survivor’da Öldürülen Alper Baycın Hakkında Acı Gerçek!

Kameraman cinayetiyle sarsılan Acun Ilıcalı’nın gözündeki şişliğin gerçek nedeni ortaya çıktı!

Olayı Survivor ekibinin haber vermesiyle öğrenen Baycın ailesi, büyük üzüntü yaşadı. Baycın’ın dayısı cenaze işlemleri için Dominik Cumhuriyeti’ne gitti. Babası Ahmet Baycın ve ailenin diğer üyeleri ise Muratpaşa ilçesindeki evinde taziyeleri kabul ediyor. Alper Baycın hakkındaki herkesi derinden etkileyen olay öğrenildi.

Survivor Kameramanı Alper’in Katili Ortaya Çıktı

Survivor ekibinde olan Alper Baycın’ın bu ani ölümü ise tüm ekibi yasa boğdu. Acun Ilcalı sosyal medya hesabından  “Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.” mesajını yazdı.

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın öldürülmesi ile Dominik’te seferberlik ilan edildi!

24 yaşında olan Alper Baycın’ın Antalya’da ki baba evinde yas var. Alper Baycın ile alakalı öğrenilen gerçek ise hain saldırı sonucunda hayatını kaybetmeseydi gelecek hafta Yasemin Çevik ile nişanlanacaktı.

Survivor kameramanı Alper Baycın’ın ağabeği cinayet anını anlattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler