Ana SayfaÜnlülerSurvivor çalışanı Alper Baycın'ın öldürülmesi ile Dominik'te seferberlik ilan edildi!

İlgili Postlar

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın öldürülmesi ile Dominik’te seferberlik ilan edildi!

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın öldürülmesi ile Dominik’te seferberlik ilan edildi! Survivor ekibinin bir parçası olan Alper Baycın, dün hain bir saldırıda öldürüldü. Dominik Cumhuriyeti, genç kameramanın öldürülmesi ile seferber oldu. Detaylar haberimizde…

Survivor Kameramanı Alper’in Katili Ortaya Çıktı

Survivor kameramanı Alper Baycın cinayete kurban gitti

Survivor’ın sayılı günler kalan çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Alper Baycın, dün talihsiz bir saldırının kurbanı oldu. Alper Baycın, iş çıkışı sokak ortasında başına geleceklerden habersizce yürürken, çantasını ve cep telefonunu gasp etmek isteyen iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Alper Baycın eşyalarını vermek istemeyip direnince boğuşma yaşandı. İki saldırganın arasında kalan Baycın, kalbinden bıçaklandı. Genç kameraman Alper Baycın, hayatını kaybetti.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Acun Ilıcalı üzüntüden çeyrek finali iptal etti

Acun Ilıcalı, ekibinde görev yapan Alper Baycın’ın vefatından dolayı dün akşam yapılması planlanan çeyrek final yayınını iptal etti. Bilgi veren Ilıcalı, “Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.” diye konuştu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Dominik’te seferberlik oldu

Acun Ilıcalı’nın ekibinde çalışan ve Survivor 2018 yarışmasının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Alper Baycın’ın hayatını kaybetmesi, ülke yetkililerini de üzdü. Uzun yıllardır Survivor’a ev sahipliği yapan ülkenin yetkililerinin seferberlik halinde olduğu ve yaşanan her gelişmeden Acun Ilıcalı’yı haberdar ettikleri öğrenildi.

Alper Baycın’ın katilleri yakalandı

Alper Baycın cinayetinde yaşanan son gelişme; cinayeti işleyen iki zanlıdan birinin kimliğine ulaşıldığı bilgisi. oldu. İddialara göre; Alper Baycın’ın iki katil zanlısı gerçekleştirilen titiz bir operasyon sonucunda yakalandı.

Alper Baycın’ın katillerinden birinin fotoğraftaki kişi olduğu iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler