Ana SayfaDedikoduKaybolan Müzisyen Metin Kor'un Kaybı İle İlgili Flaş Gelişme!

İlgili Postlar

Kaybolan Müzisyen Metin Kor’un Kaybı İle İlgili Flaş Gelişme!

Antalya’da kamp kurduktan sonra çıktığı yürüyüş sonucu kaybolan genç müzisyen Metin Kor’dan kötü haber geldi. Metin K0r için başlayan arama çalışmaları sona erdi. Olayın detayları haberimizde…

Kaybolan Müzisyen Metin Kor’un Arama Çalışmaları Durduruldu

Metin Kor Kimdir?

İstanbul’da müzisyenlik yapan 43 yaşındaki Metin Kor, tatil için Antalya’ya gitti. Metin Kor çıktığı bu tatilde tek başınaydı. İlk önce başka bir ilçede kalan Metin Kor, kurduğu kamp sonucunda ilk önce çobanlarla konuştu daha sonra eşiyle mesajlaştı. Fakat Metin Kor’dan bir daha haber alınamadı.

Kor’un kaybolduğu bilgisi üzerine bölgeye gerekli ekip geldi. Çalışmalarda Metin Kor’a rastlanmazken, kamp yaptığı bölgede çadırının yırtık olduğu, tüm kişisel eşyalarının ise yerinde durduğu gözlendi. Yaklaşık 4 gündür süren arama çalışmaları ise son buldu. Arama çalışmalarının son bulması Metin Kur’un tüm ailesini yıkan haber oldu.

Durumun adli boyuta geçtiğini belirten sorumlalar, “Pazar gününden bu yana 5 kilometrelik alanda her noktaya bakıldı, taranacak her nokta tarandı. AKUT, jandarma ve AFAD ekipleri, kar çukurları, göl bölgesi ve diğer tüm alanlarda tarama çalışması yaptı. Herhangi bir ize rastlayamadık. Şuan itibariyle arama çalışmaları durduruldu. Olay adli boyuta taşındı ve kayıp şahıs olarak tutanak tutuldu” açıklamasını yaptı.

Kor’un çıplak ayakla bölgede uzun süre yürümesinin söz konusu olmayacağını kaydeden Tolunay, “Bu alanın geneli sivri kayalarla dolu. Çıplak ayakla 1 kilometre yürümesi, ayaklarının parçalanması demek. En son çadırın yakınındaki çoban yurdunda görülmüş. Oradaki çobanlar yarı çıplak vaziyette görmüş” dedi.

1 Yorum

  1. Bu nasıl haber? flaş gelişme diye başlık atıp, kötü haber geldi şeklinde devam eden ifade bozukluğunuz nasıl bir habercilik anlayışıdır?bari soyadını doğru yazsaydınız ya da kaç gündür kayıp olduğunu doğru ifade etseydiniz!Bence editörünüze bir zahmet bu işi yapmamasını telkin edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler