Ana SayfaÜnlülerKameraman cinayetiyle sarsılan Acun Ilıcalı'nın gözündeki şişliğin gerçek nedeni ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Kameraman cinayetiyle sarsılan Acun Ilıcalı’nın gözündeki şişliğin gerçek nedeni ortaya çıktı!

Survivor’da görev yapan kameraman Alper Baycın’ın cinayete kurban gitmesi ile büyük bir üzüntü yaşayan Acun Ilıcalı’nın, dün akşamki yayın sırasında gözünün şişmiş ve kızarmış olduğu dikkat çekmişti. Ünlü sunucunun üzüntüden dolayı gözünün bu hale geldiği iddia düşünülmüştü. Ilıcalı’nın gözündeki durumun gerçek nedeni ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Cinayet nedeniyle iptal olan Survivor finali ne zaman yapılacak? Tarihler belli oldu!

Survivor’da kameraman cinayeti

Survivor’ın bitmesine sayılı günler kala, çekimlerde görev almasından dolayı Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan kameraman Akper Baycın, dün feci bir cinayete kurban gitmişti. Alper Baycın, sokak ortasında çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgan tarafından boğuşma sırasında kalbinden bıçaklanmış ve hayatını kaybetmişti.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Acı haberi verdi, yayını iptal etti

Acun Ilılcalı, Survivor’da dün akşam gerçekleşmesi planlanan çeyrek final yayınını iptal ettiğini, yaptığı “Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.” şeklindeki açıklama ile duyurmuştu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Üzüntüden şişti denilmişti

Survivor yayınını iptal ettiğini ve Alper Baycın cinayetini duyuran Acun Ilıcalı’nın gözünde şişlik ve kızarıklık olduğu dikkat çekmişti. Acun Ilıcalı’nın neredeyse kapanmak üzere olan güzünün, Alper Baycın’a üzüntüsünden olduğu sosyal medyada dile getirilmişti. Acun Ilıcalı’nın bir gözünün neredeyse kapanmak üzere olduğu dikkat çekti.

Acun Ilıcalı’nın gözüne ne olduğunu açıkladı

Acun Ilıcalı’nın gözündeki şişliğin gerçek nedenini, sanat camiasında Felaket Tellalı olarak anılan sanatçı Onur Akay açıkladı. Onur Akay, yaptığı açıklamada “Acı haberi alan Ilıcalı’nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Ilıcalı’nın Dominik’te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler