Ana SayfaÜnlülerŞevval Sam sessizliğini bozdu! Talat Bulut'un taciz iddiasıyla ilgili ne dedi?

İlgili Postlar

Şevval Sam sessizliğini bozdu! Talat Bulut’un taciz iddiasıyla ilgili ne dedi?

Ünlü oyuncu Şevval Sam, Talat Bulut hakkında gündeme gelen taciz iddiaları ile ilgili sessizliğini bozdu. Şevval Sam, ayyuka çıkan taciz iddiaları ile ilgili ilk kez açıklama yaptı. Şevval Sam, taciz iddiaları hakkında ne dedi? Tepkisi ne oldu? Detaylar haberimizde…

Onur Tuna’dan Talat Bulut Açıklaması!

Şevval Sam’dan Talat Bulut açıklaması

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut, set çalışanı 19 yaşındaki kostüm sorumlusunun kendisini taciz ettiği iddialarında bulunmuş, hatta olayı yargıya taşımıştı. Talat Bulut’un rol arkadaşı Şevval Sam, konu hakkında sessizliğini bozdu ve ilk açıklamasını yaptı.

Şevval Sam kimdir?

İşte Şevval Sam’ın Talat Bulut’un taciz iddiası hakkındaki açıklaması:

Şahit olduğum bir şey değil, taciz dediğiniz şey şahit olunabilecek de bir şey değil. bunun ispatı biraz zordur. Bu iş artık yargıya taşındı, çok yorum yapmak istemiyorum. dünyada bunun örneklerini gördük. Türkiye’de bunun üzücü hikayelerini çok duyduk. Kişilere de diziye de yakışık olmayan bir haber oldu, bunlara çok üzüldük. Benim konuşmam şu anda çok doğru değil. Böyle bir şey varsa hep birlikte kınayacağız, ama hukukta kadının beyanı esastır. Daha çok mağdur olan kadınlar oluyor.

Talat Bulut Kimdir?

Bunun istismar edildiği durumlarda olduğunu biliyoruz. Ama kendini savunmasında Talat Beyin bunu da değerlendirmeye alacaklardır, bir takım çelişkiler varsa onlar da değerlendirilecektir. 19 yaşında genç bir kız, hayatının başında ve babasız. Keşke böyle bir şekilde duyulmasaydı dizi, ama dediğim gibi buna yargı karar verecek. Hepimiz de beklemedeyiz. Bizim için de kadının beyanı esastır, hangisi ispat edilecek ise o zaman gerçekten biz de kanaat geliştireceğiz.

Ortak açıklama yapmışlardı

Yasak Elma dizisi oyuncuları, taciz iddialarının ardından ortak bir açıklama yayınlamıştı. İşte o açıklamada yer alan ifadeler: Sinema sektörüne emek veren yapımcı ve yönetmenler olarak kadın çalışanlara yönelik taciz ve istismar olaylarının yaşandığını biliyor, son bulması için elimizden geleni yapıyoruz. ‘Kadının beyanı esastır’ ilkesine inanıyoruz. Yargıya taşınmakta olan bu taciz vakasında, kostüm asistanı arkadaşımızın yanında olduğumuzu, bundan sonra filmlerimizde adı tacize karışmış isimlere yer vermeyeceğimizi kamuoyu önünde açıklıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler