Ana SayfaÜnlülerOnur Tuna'dan Talat Bulut Açıklaması!

İlgili Postlar

Onur Tuna’dan Talat Bulut Açıklaması!

Talat Bulut’un kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen olay, epey tepkilere neden olmuştu. ‘Yasak Elma’ dizisinin başrol oyuncularından Onur Tuna, oyuncu arkadaşları Cem Uçan ile Gülşah Şahin’in düğününde görüntülendi. Düğününde şahitlik yapan yakışıklı oyuncu Onur Tuna ilk kez taciz olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Onur Tuna neler söyledi? İşte detaylar…

Son dakika: Tacizle suçlanan Talat Bulut’un kızından yürek burkan sözler: Artık babama kimse iş vermez, biz bittik anne!

Yasak Elma Başrol Oyuncusu Onur Tuna’dan Açıklama…

Yasak Elma dizisinde başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Onur Tuna, oyuncu arkadaşlarının düğününde görüntülendi. Yakışıklı oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çifte mutluluk dileyen ünlü oyuncu, düğün çıkışı taciz olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu: “Adını bile zikredemiyorum. Gerçekten çok berbat bir olay. Olabildiğince bu şekilde davamızın arkasında duracağım. Bu konudaki fikrimi daha sonra açıklayacağım.” diyerek merak uyandırdı.

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut Yasak Elma Dizisinde Yer Alacak Mı?

Yasak Elma dizisi ekranda sevilen diziler arasına girmeyi başarmıştı. Sezonda ekran başarısı ile kendinden söz ettirmeyi başaran dizi taciz iddiaları ile gündemde çok konuşulmaya başladı. Yasak Elma dizisi sezon finali yaparak ekrana ara vermişti. Yasak Elma dizisi ile ilgili en çok merak edilen konu ise usta oyuncu Talat Bulut’un dizide yer alıp, almayacağı olmuştu. Dizinin yeni sezonunda Talat Bulut’un yer almayacağı söyleniyordu. Ancak yapımcıdan Talat Bulut’a henüz tebliğ yapılmadı. Bu olaylardan sonra birçok yapımcı ve yönetme ortak bildiriyle tacizci isimlere filmlerde yer vermeyecekleri açıklaması yapmıştı. Gündemde bu konu çok tartışılmıştı…

Onur Tuna Kimdir?

56 Yapımcı Ve Yönetmenden De Özge’ye Büyük Destek Geldi…

Yasak Elma’nın oyuncularından sonra 56 yapımcı ve yönetmenden de Özge’ye büyük destek geldi. İşte ortak bildiri: ”Sinema sektörüne emek veren yapımcı ve yönetmenler olarak kadın çalışanlara yönelik taciz ve istismar olaylarının yaşandığını biliyor, son bulması için elimizden geleni yapıyoruz. ‘Kadının beyanı esastır’ ilkesine inanıyoruz. Yargıya taşınmakta olan bu taciz vakasında, kostüm asistanı arkadaşımızın yanında olduğumuzu, bundan sonra filmlerimizde adı tacize karışmış isimlere yer vermeyeceğimizi kamuoyu önünde açıklıyoruz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler