Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'den olay çıkış: Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı?

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’den olay çıkış: Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı?

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, aşk hayatı hakkında yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Samimi açıklamaları ile dikkat çeken Vuslateri, “Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı? Ne yapalım, savaşalım mı?” dedi. Detaylar haberimizde…

Gonca Vuslateri’den Seçim İsyanı!

Gonca Vuslateri’nin aşk açıklaması

GOnca Vuslateri, Cihan Şensözlü’nün “Sanane Cihanna” isimli programına konuk olarak katıldı. Vuslateri, programda aşk yaşamından söz ederken üç aydır ayrı yaşadığı, bir ay önce de boşandığı ses mühendisi eski eşi Edip Burak Tandoğan’ın ardından herhangi bir ilişki yaşamadığını ifade etti.

Gonca Vuslateri kimdir?

Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı?

Aşk yaşamından söz eden Gonca Vuslateri, “Çok dedikodu çıkıyor ama aşık olsam kendimi tutamam söylerim. Burada bile mesajlaşırdım. Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı? Ne yapalım, savaşalım mı? Olur mutlaka… Ama şu an yok. Sevmeye programlı bir ruhum.” diye konuştu.

Kimsenin siyasi paylaşımını görmek zorunda değilim

Gonca Vuslateri, dün seçim hakkında yaptığı paylaşım ile gündeme gelmişti. Vuslateri, 24 Haziran seçimlerinin ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlardan rahatsız olduğunu ifade ettiği bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kimsenin siyasi paylaşımını görmek zorunda değilim. Ben saygı duyup yapmıyorsam, sizden de yorumlarınızı özel hayatlarınız gibi kendinize saklamanızı rica ederim. Takiplerinizden çıktım. Arkadaşlığımız bakidir.O sohbeti sıcak kalbi iki göz odalı evimde yeriniz daima vardır. Ama bu tarz özel konularda fikir ayrılıklarına saygı duyulmuyor ne yazık… Ben hiç paylaşım yapmadıysam aynı hukuki saygıyı da beklerim. Gergin bir seçim sonrası her farklı parti insanından gergin şeyler okumak zorunda değilim sevgilerimle…” ifadelerini kullandı.

Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Gonca Vuslateri, eşi Edip Burak Tandoğan ile geçtiğimiz ay boşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler