Ana SayfaÜnlülerEDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba: Çok aç kaldım ama pes etmedim

İlgili Postlar

EDHO’nun İlyas’ı Ozan Akbaba: Çok aç kaldım ama pes etmedim

Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Zor günleri de olduğunu anlatan Akbaba, “Aç kaldım ama pes etmedim” sözleri ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

EDHO’nun İlyas’ı kaza geçirdi, kemiğini kırdı!

Ozan Akbaba’dan bomba açıklamalar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas’ı ünlü oyuncu Ozan Akbaba, YouTube kanalı Metabolik TV’de yayınlanan “Yankı Alper’le” isimli programın bu haftaki konuğu oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Akbaba, kariyeri, mesleği ve özel yaşamına dair detaylar verdi.

Ozan Akbaba kimdir?

Hafif bir terslik var

Ozan Akbaba, dizideki rolü ve kendisi arasında kıyaslama yaparak “Dizideki gibi bitirim değilim, ama hafif bir terslik var.” dedi. Eşi Buket Akbaba’nın sektörden biri olmasının kendisine katkılarından söz eden Akbaba, “Eşim ne yapmam gerektiğini, nasıl olduğunu söylüyor. Artıları çok fazla ama bir o kadar da eksileri var. O kendi işini yapmak isterken olumsuz bir durum olursa bana da yansıyor. İş dünyası bu mutlaka olumsuzluklar olabiliyor.” diye konuştu.

Ozan Akbaba baba oluyor

Baba olmaya hazırlanan Ozan Akbaba, duygularını “Kız yada erkek olmasının bir önemi yok. Ben çocuğumla arkadaş olmak istiyorum.” sözleri ile aktardı.

Yataktan düştüm

Dizide köprücük kemiği kırıldığı sahne ile ilgili de açıklama yapan Ozan Akbaba, “Köprücük kemiğim gerçekten kırdığı, senaryo da o yönde yazıldı. Senaryoda yataktan düştüm.” dedi.

Ben İlyas’a çok minnettarım

Rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kendisine çok şey kattığından söz eden Ozan Akbaba, “Hayata her zaman sabırlı olmak gerekir. Sabırlı olduktan sonra hata yapmaya fırsat kalmaz. Özellikle bizim sektör için sabır bir erdem. Her rolü oynayabilirsin ama her rolü parlatamazsın. Her rolü parlatırsın ama rol seni parlatmaz. ‘İlyas’ karakteri ve ben birbirini çok parlattı. Ben İlyas’a çok minnettarım.” diye konuştu.

Çok aç kaldım pes etmedim

Oyuncu olmak için çok sıkıntılar çektiğini anlatan ünlü oyuncu, “Oyunculuk için çok sıkıntılar çektim. Babam kaç kez ‘gel burada işini yap’ dedi. Ama ben bu işi yapmak istedim. Hayatta birçok dönem oldu. Çok aç kaldım, pes etmek istedim ama sabrettim. Hırs yaptım o hırsı da çok iyi değerlendirmek gerekiyor. O hırsı iyi kullanmazsan 300’le bir duvar çarpmakla bir olur.” dedi.

Biz çok güzel bir aileyiz

Rol aldığı dizinin set ve dizi ekibi hakkında da konuşan Ozan Akbaba, “Yapımcımız Raci Şaşmaz ve senaristimiz Bahadır Özdener her zaman çok güzel işlere imza attı. Birebir konuştuğumuzda senden ne istediklerini çok iyi anlatıyorlar. Birlikte çok güzle işler çıkıyor. Senaryo zaten ortada çok güzel yazılıyor. Bazen oluyor ki bu senaryoyu oynamamak ayıp olur diyorsun. Biz çok güzel bir aileyiz. Çekirdek aile. Oktay Kaynarca çok başarılı bir oyuncu onunla oynamak çok keyifli. Bize abilik yapıyor bize önerilerde yapıyor, aramızda ki abi kardeş ilişkisi var. Dizide ‘Hızır’ karakteri biraz sert ama Oktay Abi hiç öyle değil.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler