Ana SayfaÜnlülerSurvivor kameramanı Alper Baycın'ın ağabeği cinayet anını anlattı!

İlgili Postlar

Survivor kameramanı Alper Baycın’ın ağabeği cinayet anını anlattı!

Survivor’da kameraman olarak görev yapan Alper Baycın’ın ölümünün ardından detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Genç kameramanın ağabeyi ilk kez konuştu. Ağabey Muammer Baycın, Alper Baycın’ın cinayet anını anlattı. Detaylar haberimizde…

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın öldürülmesi ile Dominik’te seferberlik ilan edildi!

Alper Baycın cinayete kurban gitti

Acun Ilıcalı’nın ekibinde çalışan ve Survivor çekimlerinde kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, önceki gün iki gaspçı tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Alper Bayın’ın vefat haberi başta ailesi, sevenleri, Acun Ilıcalı ve ekibi olmak üzere herkesi üzüntüye boğmuştu. Gencecik bir hayatın, bir hiç uğruna sona ermesi derin bir acıya neden olmuştu.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Alper Baycın’ın ağabeyi cinayeti anlattı

Alper Baycın’ın ağabey Muammer Baycın, kardeşinin ölümü hakkında ilk kez konuştu. Kardeşi Alper Baycın’ın gasp uğruna cinayete kurban gittiğini aktaran Muammer Baycın,” Alper iş dönüşü otele giderken telefonla konuşuyormuş. O sırada tek başınaymış. Motorlu iki kişinin saldırısına uğramış. Arbede yaşanmış. Çantası ve telefonunu vermek istememiş. Direnince bıçaklayıp öldürmüşler. Kardeşim 6 aydır Dominik’teydi. Kamera arkasında çalışıyordu. Tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmişti. Hayat dolu, çok azimli biriydi. Sözlenmişti.” dedi.

Acun Ilıcalı kimdir?

Alper Baycın’ın cenazesi ne zaman gelecek?

Alper Baycın’ın cenaze işlemlerinin sürdüğünü ifade eden ağabey, “Alper’in cenazesi 1 haftaya Türkiye’ye gelecek. Dayım, cenaze işlemleri için Dominik’e gitti.” diye konuştu.

Survivor yayınını iptal etti

Alper Baycın’ın vefat haberi , Acun Ilıcalı ve ekibini de derinden sarstı. Acun Ilıcalı, Baycın’ın vefatının ertesi günü yapılması planlanan çeyrek final yayınını dqa iptal etmişti. Yayın sırasında açıklama yapan Ilıcalı, “Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler