Ana SayfaÜnlülerÇıplak fotoğrafları yayılan Berk Oktay'ın hesabı yine hacklendi! Ortaya çıkan uygunsuz fotoğraflar...

İlgili Postlar

Çıplak fotoğrafları yayılan Berk Oktay’ın hesabı yine hacklendi! Ortaya çıkan uygunsuz fotoğraflar şoke etti!

Çıplak fotoğrafları yayılan Berk Oktay’ın hesabı yine hacklendi! Ortaya çıkan fotoğraflar şoke etti! Berk Oktay, yine hacker kurbanı oldu. Daha önce de çıplak fotoğrafları sızdırılan Berk Oktay’ın, yine uygunsuz görüntüleri yayıldı. Detaylar haberimizde…

Çıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay, sonunda açıklama yaptı!

Berk Oktay’a yine hacker şoku

Sezon finali yapan Savaşçı dizisinin Kaan Bozok’u ünlü oyuncu Berk Oktay, son aylarda hacker şoku yaşayıp duruyor. Daha önce de eşi Merve Şarapçıoğlu ve kendisinin çıplak fotoğraflarının sosyal medyaya sızdırılması ile büyük bir şok yaşayan Berk Oktay, yine hacker kurbanı oldu.

Berk Oktay kimdir?

Berk Oktay’ın uygunsuz görüntüleri yayıldı

Sosyal medya hesabı hacklenen Berk Oktay’ın bu defa da bir tuvalette ihtiyacını giderdiği uygunsuz görüntüleri yayıldı.

İşte Berk Oktay’ın uygunsuz görüntüsü

Magazin haberleri olarak, habercilik prensiplerimiz gereği Berk Oktay’ın yayılan uygunsuz görüntülerini tam olarak yayınlayamıyoruz.

Berk Oktay boşanıyor

Berk Oktay, geçtiğimiz haftalarda boşanma haberleri ile gündeme gelmişti. Eşi Merve Şarapçıoğlu, ünlü oyuncu ile boşanmaya karar verdiğini aktardığı “Berk’in kazancını ailesinin yönetmesi bana olan güvensizliğinin göstergesi. Öfke kontrolü sorunu var, şiddet uyguluyor.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Oktay, eşinin iddiaları üzerine bir açıklama yapmış ve “Şiddet uygulamadım. Sosyal medyada dolanan sargılı fotoğraflar 6-7 yıl öncesine, Merve’nin estetik yaptırdığı döneme ait. Ortada çekişmeli bir boşanma süreci var. Boşanma sürecinde herkes birtakım ithamlarda bulunuyor. Olay artık avukatlarda ve yargıda.” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler