Ana SayfaDizilerSurvivor çalışanı cinayete kurban gitti, Acun Ilıcalı Kıbrıs yayınını iptal etti!

İlgili Postlar

Survivor çalışanı cinayete kurban gitti, Acun Ilıcalı Kıbrıs yayınını iptal etti!

Survivor çalışanı uğradığı feci saldırı sonucunda yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından Acun Ilıcalı Kıbrıs’ta gerçekleşecek olan yayını iptal ettiğini duyurdu. Acun Ilıcalı, “Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Survivor çalışanı Dominik’te öldürüldü! Acun Ilıcalı açıkladı…

Alper Baycın Dominik’te öldürüldü

Acun Ilıcalı, dün akşam herkesi şoke eden bir haber verdi. Survivor 2018’in Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen çekimlerinde görev yapan kameraman Alper Baycın, saldırıya uğrayarak öldürüldü.

Acun Ilıcalı kimdir?

Direnmek canına mal oldu

Alper Baycın, çekimlerin bitmesi ile birlikte işten çıktı. Sokak ortasında yürürken aniden iki kişinin çantasını gasp etmeye çalışması ile bir anda neye uğradığını şaşırdı. Çantasını vermek istemeyen Baycın, direndi. Ancak, bu direniş canına mal oldu.

Survivor çalışanı öldürüldü

Survivor kameramanının çantasını gasp etmeye kararlı olan saldırganlar, Alper Baycın’ın direnişi ile boğuşmaya başladı. Yaşanan arbede sırasında Baycın’ı kalbinden bıçakladılar. Saldırganlar, Alper Baycın’ın yere yığılmasının ardından olay yerinden kaçtılar. Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakaladı.

Acun Ilıcalı, Alper Baycın’ın öldürüldüğünü duyurdu

Alper Baycın’ın vefat haberini Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Ilıcalı, paylaşımında “Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.” diye yazdı.

Acun Ilıcalı yayını iptal etti

Acun Ilıcalı, Alper Baycın’ın öldürülmesi nedeniyle dün akşam Kıbrıs’ta gerçekleşmesi planlanan yayını iptal etti. Ilıcalı, “Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.” diye açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler