Ana SayfaDizilerÇağatay Ulusoy'un dizisine Engin Öztürk de katılacak!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy’un dizisine Engin Öztürk de katılacak!

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer alacağı The Protector adlı diziye Engin Öztürk’ün de dahil olacağı konuşuluyor. İşte son gelen haberler.

Türkiye’de uzun zamandan beri konuşulan dizilerden olan The Protector, Çağatay Ulusoy’un başrolünde ekranlara gelecek. Netflix tarafından Türkiye’ye özel olarak çekilecek olan özgün yapımda Çağatay Ulusoy’u yanı sıra pek çok farklı oyuncuya yer verilmesi beklenirken yeni gelen haberlere göre oyuncu kadrosuna Engin Öztürk de dahil olacak.

Çağatay Ulusoy’un davasında karar ne?

Çağatay Ulusoy’un kardeşini canlandıracak

Dizide Çağatay Ulusoy’un kardeşini oynayacak olan Engin Öztürk’ün projeye sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Netflix’in yeni yapımında Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan’ın da yer alacağı açıklanmıştı. Türkiye’de Koruyucu adı ile yayınlanacak olan dizi sadece dijital platform üzerinden üyelere özel olarak sunulacak.

Engin Öztürk kimdir?

Çekimleri Mart ayında başlamıştı

Çekimlerine Mart ayı içerisinde başlanan dizi için şu anda çekimler tamamlamış değil. Fakat Çağatay Ulusoy’un kardeşi konusunda Alperen Duymaz ile anlaşmaya çalışan yönetiminin anlaşma sağlayamaması nedeniyle yeniden oyuncu arayışına girildiği ve bu doğrultuda da Engin Öztürk isminde karar kılındığı belirtildi.

Çağatay Ulusoy kimdir?

2. sezonda ekranlara gelecek

Dizinin ilk sezonunda yer almayan Çağatay Ulusoy’un kardeşi, ikinci sezon itibari ile hikayeye dahil edilecek. Bu nedenle de kardeş rolünün kime verileceği noktasında durumun sonuçlanması isteniyor.

Engin Öztürk’ün farklı bir proje olduğu için projeye sıcak baktığı ve kabul edeceği konuşuluyor. Fakat şu ana kadar oyuncu herhangi bir açıklama yapmadı. Engin Öztürk bugüne kadar dijital bir dizide rol almamıştı. Bu nedenle de Koruyucu dizisi oyuncu için aynı zamanda bir ilk olacak.  Konusu ile dikkat çeken dizinin Netflix’in en önemli yapımlarından birisi olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler