Ana SayfaDizilerGelinim Mutfakta'da ortalık karıştı: Eşinizin eski sevgilisi kuzeninizle nişanlanırsa ne yaparsınız?

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta’da ortalık karıştı: Eşinizin eski sevgilisi kuzeninizle nişanlanırsa ne yaparsınız?

Gelinim Mutfakta’da ortalık karıştı: Eşinizin eski sevgilisi kuzeninizle nişanlanırsa ne yaparsınız? Bu soru yarışmada ortalık karıştırdı. Fatih Ürek’in sunduğu yarışma programında sorduğu “Eşinizin eski sevgilisi kuzeninizle nişanlanırsa ne yaparsınız?” sorusu ortalığı karıştırdı. Yarışmacıların birbirinden ilginç yanıt ve tepkileri haberimizde…

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 22 Haziran Gelinim Mutfakta’da kim elendi?

Eşinizin eski sevgilisi kuzeniniz ile nişanlansa, bu durumu nasıl karşılarsınız?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatik Ürek’in sunuculuğunu yaptığı gündüz kuşağının yemek yarışması programında bugün ortalık bir anda karıştı. Fatih Ürek, yarışmacılara “Eşinizin eski sevgilisi kuzeniniz ile nişanlansa, bu durumu nasıl karşılarsınız?” diye bir soru yöneltti.

Fatih Ürek kimdir?

Yok artık!

Fatih Ürek’in sorusuna gelinlerden Tuğba “Adam mı kalmamış başka!” derken, Hatice ise “Yok artık!” şeklinde şaşırdığını ifade eden bir tepkide bulundu.

26 Haziran 2018 reyting sonuçları açıklandı! Zirvenin sahibi kim oldu? Survivor mı, Erkenci Kuş mu, yoksa Nijerya – Arjantin Fifa 2018 Dünya Kupası Karşılaşması mı?

Böyle bir saçmalık var mı?

Ortalığın karıştırmaya niyetli olan Fatih Ürek, “Bir de düğünde karşı karşıya geleceksiniz!” deyince olanlar oldu. Özlem ve Hatice sırf nispet olsun diye o düğüne katılabileceğini söylerken, başka bir yarışmacı olan gelin Tuğba “Yaşanmışlık var. Biz gideceğiz eşimle, o kızla göz göze gelecek, geçmişte elini tuttuğunu, sarıldığını bunların hepsini hatırlayacak! Böyle bir saçmalık var mı?” diye tepki gösterdi.

20 Haziran 2018 reyting sonuçları açıklandı! Zirvede kim var? Survivor mı, Dünya Kupası mı?

Süslenir giderim

Özlem ise, tam tersi bir görüş sundu ve “Bir güzel süslenirim, eşimi de güzelce giydiririm, takarım koluma giderim!” dedi. Fatih Ürek, Özlem’i “Aferin kız!” diyerek destekledi.

Gelinim Mutfakta’da, ünlü şarkıcı Fatih Ürek’in sunumu ile unutulmaz anlar yaşanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler