Ana SayfaDedikoduOnur Akay Hapse Girdi!

İlgili Postlar

Onur Akay Hapse Girdi!

Daha önce Meltem Miraloğlu ile ilgili yaptığı haberler nedeniyle başı derde giren ünlü gazeteci Onur Akay hapse girdi. İşte detaylar;

“Kız Baba Buldum Diye Titredi”

Meltem Miraoğlu’nun önce kendisini evlat edinen ve daha sonra evlenen Patrick’le nasıl tanıştığını anlatan Stewart şunları söyledi;

“Biz onu ziyarete gitmiştik. Açık kalp ameliyatı olmuştu. Meltem bizden uzak oturdu. Elinde telefonla burnunu kıran kişiyle istişare içindeydi. Hasta ziyareti kısa olur. Tam kapıdan çıkacağız, kendisi kızımızın kim olduğunu, neden hiç konuşmadığını ve mutsuz göründüğünü sorunca, Meltem anlatabilirsiniz dedi. Biz de üstünkörü anlattık. Çok sinirlendi ve ben onu evlat edinirim deyince Meltem’in gözyaşlarını gördüm. Kız baba buldum diye ağladı titredi, hepimiz çok duygulandık. O gün apar topar adamın evine taşındı. Meltem adamı o kadar çok öpüyordu ki, hep uyardım, o kadar sarılma, gerçek baban değil. Adam baba diye aldı ama içeride aşık olduğuna inanıyorum.”

Meltem Miraloğlu kimdir?

“Meltem Adamı O Kadar Çok Öpüyordu Ki…”

Akay ise Meltem Miraloğlu’nun kendisine verdiği röportajda, “Ben adama olta attım” dediğini söyledi. Bunun üzerine Stewart, Miraloğlu’nun kendisine de “çaresizlikten beni evlat olarak almıyorsa karısı olarak da razıyım.” dediğini de hatırlattı.

Meltem Miraloğlu’ndan hapis talebi!

Onur Akay Hapse Girdi!

80 yaşında bir Amerikalı ile evlenerek Amerika’ya yerleşen oyuncu Meltem Miraloğlu, evliliğini ortaya çıkaran ve Magazin programlarında kendisi ile ilgili çeşitli açıklamalar yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a, üç ay süreyle konuşma yasağı getirmişti.

Meltem Miraloğlu hakkında şok eden iddia!

Miraloğlu , 3 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi için, avukatı aracılığı ile mahkemeye başvurdu.

Onur Akay’ın Babası Vefat Etti!

Bir süredir yurt dışında bulunan Onur Akay, geçtiğimiz hafta Türkiye’ye döndü. Hakkında çıkarılan arama kararından habersiz olan Akay,  Edremit’te GBT’ye takıldı.

“Sadece Gerçekleri Anlattım”

Onur Akay, cezasını tamamladıktan sonra özgürlüğüne kavuştu.
Akay yaptığı açıklamada ” Hapse girdim, çıktım… Ben sadece gerçekleri anlattım. Anlatmaya da devam edeceğim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler