Ana SayfaÜnlülerMeltem Miraloğlu'ndan hapis talebi!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu’ndan hapis talebi!

Meltem Miraloğlu iki ay önce Onur Akay’ın uzaklaştırma ve koruma tedbirlerine karşı geldiği gerekçesiyle şikayet etmişti. “Felaket tellalı” lakabıyla da bilinen Onur Akay hakkında suç duyurusunda bulunarak, zorlama hapse tabii olmasını talep etmişti. Oyunculuk kariyerinin zirvesini “Hayat Devam Ediyor” dizisi ile yaşamıştı. Meltem Miraloğlu’ndan hapis talebi!

Kendisinden 48 yaş büyük birisi ile evlenmişti

Meltem Miraloğlu “Hayat Devam Ediyor” dizisi ile tanınmıştı. 2 sene önce Amerika’ya giden oyuncu kendisinden 48 yaş büyük Patrick isimli bir Amerikalı ile evlenmişti. Onur Akay, Meltem Miraloğlu’nun evlilik haberini basına duyurduktan sonra kendisi ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Bununla da yetinmeyen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay 3 yıl boyunca çeşitli programlarda Meltem Miraloğlu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Mahkeme onaylanırsa hapis kararı!

Melteme Miraloğlu kendisi hakkında magazin programlarında konuşan Onur Akay’a Temmuz ayında iki aylık konuşma yasağı getirerek, Onur Akay’ın özel hayatı hakkında konuşmasını engellemişti. Onur Akay bu yasak üzerine bir canlı yayında ağzına bant takarak duruma tepki göstermişti ve daha sonra başka bir programda yine Meltem Miraloğlu ve evliliği hakkında konuşarak yasağı ihlal etmişti.

Meltem Miraloğlu’ndan hapis talebi!

Oyuncu Meltem Miraloğlu bu yasaklara uymayan Onur Akay hakkında suç duyurusunda bulundu. Onur Akay’ın koruma ve uzaklaştırma kararını ihlal etmesinden dolayı avukatı ile birlikte zorlama hapse tutulması için mahkemeye başvurdu. Bununla birlikte eğer Meltem Miraloğlu’nun hapis talebi onaylanırsa Onur Akay 3 gün zorlama hapis yatacak.

Meltem Miraloğlu kimdir?

Meltem Miraloğlu ve Onur Akay gerilimi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler