teensexonline.com
Ana SayfaDedikoduMeltem Miraloğlu hakkında şok eden iddia!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu hakkında şok eden iddia!

Sanatçı Onur Akay, daha önce “Hayat Devam Eder” dizisinde rol alarak, adını duyuran Meltem Miraloğlu  hakkında şok eden açıklamalarda bulundu. Uçankuş Tv’de Yasemin Bozkurt ile Figen Civan’ın katkılarıyla sunulan “Canlı Masa” adlı programa konuk olan ünlü sanatçı Meltem Miraloğlu hakkında şaşırtacak iddialarda bulundu.  Meltem Miraloğlu hakkında şok eden iddia ne?

Meltem Miraloğlu hakkında şok eden iddia ne?

Bir zamanlar “Hayat Devam Eder” dizisinde  rol alarak güzel bir başarı yakalayan 34 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu oynadığı diziden sonra başka iş teklifleri alamayınca 2019’da Amerika’ya taşınarak, Patrick Grady adında 82 yaşındaki bir Amerikalı ile dünya evine girmişti. Miraloğlu, eşi ile arasındaki yaş farkı nedeniyle uzun bir süre magazin gündeminden düşmemişti, düşmemeye devam ediyor. Meltem Miraloğlu hakkındaki iddialar bitmiyor, peki ya bu iddialar neler?

Onur Akay, Miraloğlu hakkında şok eden bir iddiada bulundu. Eşi ile arasında 48 yaş olan Meltem Miraloğlu’nun eşi tarafından darp edilince hamile olduğunun ortaya çıktığı iddiasında bulundu. Meltem Miraloğlu hakkında şok eden iddia…. Olayın bilinmeyenlerini anlatan Onur Akay, anlattıkları ile herkesi şaşkına uğrattı. Akay, Meltem Miraloğlu’nun hamile olduğunu ve bu hamilelikten Miraloğlu’nun 82 yaşındaki eşinin haberi olmadığı iddiasını öne sürdü! Akay cümlelerine devam ederek, “Meltem Miraloğlu Amerika’ya ilk gittiğinde bir Türk gencine aşık olmuştu. Daha sonra 82 yaşındaki Amerikalı ile evlendi ama aşık olduğu Türk gencini kuzenim diyerek kocasının evine getirdi. Bunu bütün eyalet duydu. Çok önemli kaynaklardan edindiğim bilgiye göre Meltem Amerika’da yaşayan Türk sevgilisinden hamile kalmış. Patrick onu darp ederken Maltem Türkçe olarak “Vurma hamileyim” dediği için kocası hamile olduğunu” bilmiyor ifadelerini kullanarak herkesi şok eden iddiaları öne sürdü. Meltem Miraloğlu geçtiğimiz günlerde eşi tarafından hortumla dövülüyor haberleriyle gündeme gelmişti.

“Meltem Miraloğlu 82 yaşındaki eşi tarafından hortumla mı dövüldü” haberine ulaşmak için tıklayınız.

Meltem Miraloğlu hakkındaki diğer haberlere erişmek için tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler