Ana SayfaDedikoduBomba İddia! Meltem Miraloğlu 48 Yaş Büyük Eşi Tarafından Hortumla Mı Dövüldü?

İlgili Postlar

Bomba İddia! Meltem Miraloğlu 48 Yaş Büyük Eşi Tarafından Hortumla Mı Dövüldü?

Bomba iddia! Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük eşi tarafından hortumla mı dövüldü? Geçtiğimiz senelerde Amerika’da kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlenerek oraya yerleşen Meltem Miraloğlu hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şaşkına çevirdi.

Onur Akay’a Konuşma Yasağı!

Meltem Miraloğlu, mahkeme kararı ile Onur Akay’a 2 ay süreyle konuşma yasağı getirdi.
2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlenerek Amerika’ya yerleşen oyuncu Miraloğlu, evliliğini ortaya çıkaran ve 3 yıldır basında ve ekranlarda yayınlanan magazin programlarında kendisi ile ilgili çeşitli açıklamalar yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a, 2 ay süreyle konuşma yasağı getirdi.
Akay, 2 ay boyunca basın başta olmak üzere hiçbir yerde Miraloğlu hakkında konuşamayacak. Miraloğlu, mahkemenin kararını ihlal ederse Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi içinde mahkemeye başvuracak. Miraloğlu, 2019 yılında ise Akay’a 3 ay süreyle konuşma yasağı getirmişti.

48 Yaş Büyük Kocası Tarafından Evinden Atılan Meltem Miraloğlu’nun Son Durumu…

Her daim ünlüler ile ilgili hep kötü haberleri ortaya çıkararak tanınan ses sanatçısı Onur Akay, 2019 yılında kendisinden tam 48 yaş büyük Patrick adlı Amerikalı zengin bir adamla nikahlanan 34 yaşlarındaki güzel oyuncu Meltem Miraloğlu ‘nun, kocası Patrick tarafından evinden atıldığını ve kendisinden şu ana kadar haber alınamadığını iddialarıyla gündemi sarsmıştı.

Bu soğuk kış günlerinde sokaklara düşen Meltem Miraloğlu ‘nun arkadaşları, ondan haber alınamadıklarını ve merak içinde olduklarını dile getirmişlerdi.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

Bomba İddia! Meltem Miraloğlu 48 Yaş Büyük Eşi Tarafından Hortumla Mı Dövüldü?

Yıllar önce yayımlanan Hayat Devam Ediyor dizisiyle ünlenen 34 yaşındaki Meltem Miraloğlu’nun uzun zamandır kendisinden 48 yaş büyük olan eşi Patrick ile Amerika’da yaşadığı biliniyır. Bugüne dek bir barışık bir dargın evlilikleriyle sık sık gündeme gelen ikili, bu sefer şiddet iddiasıyla gündeme geldi.

Geçtiğimiz aylarda kendisini evden atan Patrick ile barışan ve sosyal medya hesabından sık sık eşiyle paylaşım yapan Miraloğlu’nun evliliğinde sular durulmadı. Ortaya atılan iddiaya göre, oyunculuk hayallerinden vazgeçmeyen Meltem Miraloğlu, Hollywood’a gitmekten bahsettiği için eşi tarafından hortumla dövüldü.

Şiddet iddialarından sonra net bir açıklama yapmayan Meltem Miraloğlu’nun kendi fotoğrafını paylaşarak “Bu söylediğine kendin inanıyor musun?” yazması iddiayı yalanladığı şeklinde yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler