Ana SayfaDedikoduSercan Yıldırım'dan Sürpriz Evlenme Teklifi

İlgili Postlar

Sercan Yıldırım’dan Sürpriz Evlenme Teklifi

Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan eski futbolcu Sercan Yıldırım’dan sürpriz evlenme teklifi geldi. Ünlü isim bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Nihan Yönel’e evlilik teklifinde bulundu. İkili, bu anları sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaştı.

Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım’ın Transferi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Hollanda ligi ekiplerinden Fortuna Sittard’ı satın almasının ardından futbolcu Sercan Yıldırım’ı kadrosuna katacağı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım’ın transferi konusunda, “Sercan futbolcu olarak en verimli yaşında ve şovunu yapacak yaşta. Mesela Fortuna Sittard’a iyi bir Sercan Yıldırım düşünsene. Topu alıp gidiyor. Hollanda seyircisi tribünde. Olur olmaz ayrı bir şey” ifadelerini kullanmıştı. Acun Ilıcalı’nın Fortuna Sittard’ı satın almasının ardından herkes “Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım’ı Fortuna Sittard’a transfer edecek mi?” sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Acun Ilıcalı’nın bu sözleri sonrasında Sercan Yıldırım’ın futbola geri dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Ve Sercan Yıldırım, Fortuna Sittard’a olası transferi hakkında ilk kez konuştu. Sercan Yıldırım, Instagram canlı yayınında bir takipçisinin ‘Futbola geri dönecek misin?’ sorusuna, “Futbolla ilgili şu an bir durum yok biraz tatil kafasındayım. Kardeşimin düğünü var onun da telaşı içindeyim.” şeklinde cevap verdi.

Acun Ilıcalı Sercan Yıldırım’ın Elenme Nedenini Açıkladı

Sercan Yıldırım, Fortuna Sittard’a transferi için ise, “Acun ağabey ile de konuştuk bu mevzuları. Haftaya sonuçlanır diye düşünüyorum.” ifadesini kullandı.

Sercan Yıldırım’dan Sürpriz Evlenme Teklifi

Survivor 2020’de yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda sevgilisine evlenme teklifi ettiğini açıkladı.

Sercan Yıldırım evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu. Uzun bir süredir yoga eğitmeni Nihan Yönel ile aşk yaşan Yıldırım 05.17’de sevgilisinin kapısına dayandı ve evlilik teklifi yaptı.

Sürpriz teklif karşısında şaşkına dönen Yönel, Yıldırım’ın teklifini kabul etti. Çiftin bu özel anı sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Sevenleri mutlu çifti tebrik edip mutluluklar diledi.

Sercan Yıldırım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler