Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi'yi Ailesiyle Tanıştırdı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi’yi Ailesiyle Tanıştırdı

İlişkilerine bir süredir bir dargın bir barışık devam eden Şeyma Şubaşı ve Mohammed Alsaloussi arasındaki buzlar tamamen ermiş görünüyor. Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi’yi ailesiyle tanıştırdı. İşte detaylar;

Şeyma Subaşı Düğünü Erteledi

Subaşı, “Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım.” demişti ancak sonrasında Subaşı yaşadığı stres yüzünden bebeğini kaybettiğini duyurmuş ve sevgilisinden de ayrılmıştı. Fakat bu ayrılık uzun sürmedi. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi yeniden bir araya geldi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Tatile Teknede Devam Ediyor

Aylardır İbiza’da olan Şeyma Subaşı erkek arkadaşıyla birlikte Türkiye’ye döndü. ünlü fenomen bir süre önce barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’a tatile gitti. Otelde kalmayı tercih etmeyen çiftin Alsaloussi’nin haftalığına 150 bin Euro ödediği mega yatta kaldığı ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Arasında Sular Durulmuyor

Teknede çalışanlara fotoğraflarını çektiren Şeyma Subaşı, kişisel gelişim üzerine yazılmış, insan enerjisini ve çakralarını iyileştirme yöntemlerini konu alan ‘Chakra Healing’ adlı kitabı okuyarak görüntülendiler.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi’yi Ailesiyle Tanıştırdı

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar olduğu dönemde Bodrum’a tatil yapmaya gelen Şeyma Subaşı’nın yaptığı paylaşımlar büyük tepki görmüştü. O paylaşımlara en çok tepki gösteren isimlerden biri de Deniz Akkaya olmuştu.

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Şeyma Subaşı Açıklama Yaptı

Yaklaşık iki haftadır Bodrum’da tatil yapan çifte bugün Şeyma Subaşı’nın ailesi de katıldı. Kiralamış oldukları yatta anne, baba ve kardeşini ağırlayan Subaşı sevgilisiyle mutluluk pozları verdi. Şeyma’nın babasıyla çok iyi anlaştığı öğrenilen Mohammed Alsaloussi aileden geçer not aldığı da söyleniyor.

Aile teknede keyifli zaman geçirerek bağlarını pekilşirdi. Bir ara Şeyma Subaşı’nın annesi teknede çalan müziğe kendini kaptırdı. Dans etmeye başlayan anneye kızı Şeyma da eşlik etti. Ünlü ismin paylaştığı videoda arkadan gelen ses de dikkatlerden kaçmadı. Anne-kızın dans ettiği sırada teknede bulunan bir kişinin ‘anasına bak kızını al diyecekler, yandık artık…’ sözleri gündeme damgasını vurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler