Ana SayfaÜnlülerDemet Evgar ve Can Bonomo'dan düet!

İlgili Postlar

Demet Evgar ve Can Bonomo’dan düet!

Oyunculuğu ile sürekli kendinden bahsettiren Demet Evgar ve Can Bonomo yeni şarkı için bir aradalar! Can Bonomo’nun yeni şarkısı “Rüyamda Buluttum” için bir araya gelen ikili sürpriz bir çıkış yaptı. 13 Ağustos tarihinde Rüyamda Buluttum şarkısına düet yapan ikili Avrupa Müzik ile dinleyici karşısına çıktı.

Can Bonomo ve Demet Evgar’dan fotoğraflar

Can Bonomo, Demet Evgar ile yaptığı düet hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Rüyamda Buluttum” yaklaşık beş sene kadar önce yazdığım, bir türlü kaydetmeye fırsat bulamadığım çok sevdiğim şarkılarımdan biri.” cümlelerine yer verdi.

“İyi ki beş sene önce kaydetmemişiz!”

Can Bonomo cümlelerine devam ederek, “İyi ki beş sene önce kaydetmemişiz, öyle olsaydı belki de çok değerli arkadaşım Demet Evgar ile söylemeye fırsat bulamayacaktım. Demet, dokunduğu her şeye muazzam bir derinlik ve özebirlik katabilen muazzam bir yetenek. Kendisiyle beraber şarkı söylemeyi herhalde çok hayranı olduğum Wax Poetic’in İstanbul albümünü dinlediğimden beri hayal ediyordum. “Rüyamda Buluttum”u beraber söylemeyi teklif ettiğim andan stüdyo kaydına ve hemen ardından klip çekimlerine kadar her şey tam hayal ettiğim gibi gerçekleşti. Bana ve dostluğumuza bahşettiği bu şahane hatıra için kendisine, şarkının düzenlenmesini yapan Can Dostum Can Saban’a ve şarkıyı kaydeden, mix ve masterin’ini yapan Ali Rıza Şahenk ve The Fatlab’e kucak dolusu teşekkür ediyorum” dedi.

 Can Bonomo’ya övgü dolu sözler!

Can Bonomo’nun kıymetli sözleri üzerine Demet Evgar’dan da cevap gecikmedi. “Kıymetli arkadaşım Can’ın masalsı, şiirsel dünyasına beni davet etmesiyle eski arkadaşlığımıza unutulmaz bir anı kattık.” dedi. Ünlü oyuncu ardından devam ederek, “Rüyamda Buluttum” şarkısı ilk dinlediğimde eşlik etme arzusu uyandırdı. Sevgili Ece, Can Saban ve Bonomo ile unutulmaz bir gün daha geçirdik hem de eski unutulmaz günlerimizi anarak. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Dinleyicilerle birlikte söyleyeceğimiz günü iple çekiyorum” dedi.

Can Bonomo’nun “Rüyamda Buluttum” paylaşımı 

Demet Evgar hakkında bilinmeyenler için tıklayınız.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler