Ana SayfaÜnlülerOnur Akay'ın Babası Vefat Etti!

İlgili Postlar

Onur Akay’ın Babası Vefat Etti!

Ünlülerin ve eski Yeşilçam yıldızları ile ilgili kötü haberleri vermesiyle ünlü felaket tellalı Onur Akay bu kez, babası ile ilgili acı haberi paylaştı. Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, baba acısı yaşadı. 2015 yılında akciğer ve prostat kanseri teşhisi konulan 73 yaşındaki ressam babası Vedat Akay, gece 03:00’da Ankara’da vefat etti. İşte Detaylar…

Onur Akay açıkladı: Büyük ikramiye Zuhal Topal’ın damat adayına çıktı!

Ünlülerin ve eski Yeşilçam yıldızları ile ilgili kötü haberleri vermesiyle ünlü felaket tellalı Onur Akay bu kez, babası ile ilgili acı haberi paylaştı!

MESAM üyesi olan Onur Akay, her ne kadar felaket tellalı olarak ön plana çıksa da Türk musikisinde önemli bir yere sahip isimlerden. Ünlülerin ve eski Yeşilçam yıldızları ile ilgili kötü haberleri vermesiyle ünlü felaket tellalı Onur Akay bu kez, babası ile ilgili acı haberi paylaştı! Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ünlenen Onur Akay, Babası Vedat Akay’ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını sosyal medya hesabından açıkladı. Vedat Akay, kendi buluşu olan ‘Elkamet Yağlı Boya’ çalışmaları yapıyordu ve İstanbul’un ünlü yerlerinin resimlerini yapıyordu.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Cenazesi yarın Karşıyaka Mezarlığı’nda öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecek…

Ünlülerin ve eski Yeşilçam yıldızları ile ilgili kötü haberleri vermesiyle ünlü felaket tellalı Onur Akay bu kez, babası ile ilgili acı haberi paylaştı! Instagram hesabından paylaşım yapan Onur Akay, “Canım babam Vedat Akay’ı kaybettik, acımız çok büyük. Cenazesi yarın Karşıyaka Mezarlığı’nda öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecek. Mekânı cennet olsun inşallah.” açıklamasında bulundu.

Felaket Tellalı Onur Akay, Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı, Yoğun Bakımda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler