Ana SayfaDedikoduOnur Akay açıkladı: Büyük ikramiye Zuhal Topal'ın damat adayına çıktı!

İlgili Postlar

Onur Akay açıkladı: Büyük ikramiye Zuhal Topal’ın damat adayına çıktı!

Onur Akay’dan bomba açıklama. Büyük ikramiyenin kendisine çıktığı iddia edilen Onur Akay, gerçek talihliyi bulup kim olduğunu açıkladı. Akay, büyük ikramiye talihlisini Zuhal Topal’ın damat adayı olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Onur Akay büyük ikramiye talihlisini açıkladı

Sanatçı Onur Akay, herkesin merak ettiği “2018 yılbaşı büyük ikramiyesinin İstanbul talihlisi kim?” sorusunun yanıtını verdi. Büyük ikramiyenin kendisine çıktığı iddiaları ile uzun süre gündeme gelen Akay, gerçek milyonerin kim olduğunu açıkladı.

Gerçek milyoner, Zuhal Topal’ın eski damat adayı

Bir televizyon programına telefon bağlantısı ile katılan Onur Akay, büyük ikramiye talihlisini kendisinin olduğu iddialarının ardından tehdit telefonları aldığını ve bu nedenle o günden bu yana asıl talihliyi aradığını ifade etti. Akay, gerçek milyonerin Zuhal Topal’ın eski damat adayı olduğunu ifade etti ve “İnsanlar bana çıktığını ve sakladığımı düşünüyordu. Oysa ben bilet bile almamıştım. Nereye gitsem ilk önce bu konu bana soruluyordu ve özellikle aldığım tehditlerden sonra, gerçek İstanbul talihlisini aramaya karar verdim ve 1,5 ay sonra buldum. 2018 yılbaşı büyük ikramiyesinin İstanbul talihlisi, bir dönem izdivaç programlarında boy gösteren damat adayı Medet Batal’dır.” şeklinde açıklama yaptı.

Sosyal medyadan da paylaştı

Gerçek milyonerin 9794035 numaralı çeyrek bileti ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından da paylaşan Onur Akay, payşlaşımına “Medet, kendisini açıklamam için bana izin verdi ancak televizyonlara çıkmak istemiyor. Parasını daha yeni aldı. O da yakın çevresinde duyulunca sıkıntılar yaşamış. Paranın belli bir kısmını da yardım için kullanacağını söyledi. Hayırlara vesile olsun.” diye not yazdı.

Sanat camiasında Felaket Tellalı olarak anılan sanatçı Onur Akay, dün de Megastar Tarkan’ın bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Onur Akay, baba olacağının müjdesini veren Tarkan’ın kızı olacağını iddia etmişti.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler