Ana SayfaDedikoduBurak Deniz Çapkınlık Turunda Yakalandı!

İlgili Postlar

Burak Deniz Çapkınlık Turunda Yakalandı!

Geçtiğimiz aylarda Didem Soydan’la yollarını ayıran Burak Deniz çapkınlık turunda yakalandı. Kuruçeşme’de bir mekanda 31’inci yaş gününü kutlayan Burak Deniz, çıkışta serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ile görüntülendi.

Burak Deniz ve Didem Soydan Neden Ayrıldı?

Bir süredir birlikte olan Didem Soydan ve Burak Deniz çiftinin arasına kara kedi girdi. Son dönemlerde ilişkilerini gizlemeyen hatta yakında evlenebilecekleri düşünen çift süpriz bir ayrılık kararı aldı. Birbirlerine olan aşklarıyla gündeme gelen çiftin ilişkilerinde kriz yaşadıkları öğrenildi. İddialara göre bu krizin nedeni ise Soydan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz fotoğraflardı.

Bir gazetenin magazin sayfasında yer alan iddialara göre kız arkadaşının paylaştığıcesur pozlardan çok rahatsız olan Burak Deniz, Soydan’a “Mesleğine saygı duyuyorum ama lütfen çizgiyi aşma. Bu pozlar bize fazla gelir” diyeerek tepki gösterdi. Soydan ise bu tepki karşısında “Ben seninle birlikte olmadan önce de böyleydim” diye rest çektiği söyleniyor. Bu tartışmanın üzerine ayrılık kararı alan Soydan ve Deniz geçtiğimiz gün birbirlerini sosyal medyada da takip etmeyi bıraktılar ve birlikte paylaştıkları pozları da kaldırdılar.

Didem Soydan Kimdir?

Burak Deniz Yeni Aşkıyla Görüntülendi…

Ciddi ilişkileri ile herkes tarafından merakla takip edilen Didem Soydan ile aşkını ani bir şekildesonlandırma kararı alan Burak Deniz, güzel modeli çabuk unutmuşa benziyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz akşam Etiler gezmesinde bir mekandan ayrılırken yeni bir aşka yelken açtığı arkadaşıyla yakalandı…

“Didem Soydan’ın iddialı paylaşımları sizi rahatsız ettiği için mi bu ilişki bitti?” şeklinde sürpriz soruya yakışıklı oyuncu;  “Alakası bile yok. Biz geri kafalı mıyız?” dedi…

Burak Deniz’den Serenay Sarıkaya’ya Sürpriz Ziyaret

Burak Deniz Çapkınlık Turunda Yakalandı!

Ercümen ile el ele yürüyen ve onun çantasını taşıyan Deniz, kameraları görünce neye uğradığını şaşırdı. Ercümen, hızlı adımlarla uzaklaşırken Deniz, muhabirlerin sorularını yanıtlamak için durdu. Kafasındaki şapkasıyla tanınmamak için uğraşsa da başarılı olamayan oyuncu, yakalanma anına kendisi de güldü.

Gazetecilerin, elindeki kadın çantasını fark etmesiyle, “Çanta benim desem inanmayacaksınız zaten, arkadaşımın çantasını taşıyorum” diyen Deniz, ekimde bir yıllık sevgilisi Didem Soydan’dan ayrılmıştı. Aldığımız bilgilere göre Şahika Ercümen ile yakınlaşması, ortak bir proje için bir araya geldikten sonra başladı. Deniz’in, Ercümen’in Instagram postlarını beğenmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Burak Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler