Ana SayfaDedikoduBurak Deniz'den Serenay Sarıkaya'ya Sürpriz Ziyaret

İlgili Postlar

Burak Deniz’den Serenay Sarıkaya’ya Sürpriz Ziyaret

“Şahmeran” dizisinde birlikte oyanayan ikili kısa sürede yakın arkadaş oldu. Deniz şu sıra sıkıntılı bir dönemden geçen Sarıkaya’yı yanlız bırakmadı. Burak Deniz’den Serenay Sarıkaya’ya sürpriz ziyaret geldi. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya: Yorgun ve Üzgünüm

Oyuncu, “Alice provasından çıktım. Biraz yorgunum ve son dönemdeki olaylardan dolayı üzgünüm” dedi. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırılan zanlı için “İnşallah hapse attıracaklar” diyen Sarıkaya şöyle konuştu: “Evimin etrafında olup biten her şey beni aşırı tedirgin etmeye başladı. İyiyim ama.”

Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu “Alice” müzikali, 7 Şubat’ta perde açacak. Gösteride İbrahim Selim ‘Kral’, Şükrü Özyıldız ‘Şapkacı’, Enis Arıkan ‘Tavşan’, Ezgi Mola ‘Kraliçe’ ve Merve Dizdar da ‘Kedi’ rolünü canlandırıyor

Umut Evirgen Serenay Sarıkaya Paris Tatili Dönüşü Ayrıldı Mı?

“Eksik Olmasın”

Olay sonrası sevgilisi Umut Evirgen’in evine kendi korumalarını göndermesi hakkında “Evet, ona da teşekkür ediyorum. Eksik olmasın” diyen Serenay Sarıkaya, “İlişkiniz devam ediyor mu?” sorusunu ise yanıtlamadı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Burak Deniz’den Serenay Sarıkaya’ya Sürpriz Ziyaret

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, başrolünü üstlendikleri “Şahmeran” dizisinin Adana’daki çekimlerini bir süre önce tamamlayıp İstanbul’a dönmüştü. Çekimler sırasında başlayan dostluklarını sürdüren ikili, son dönemde sık sık bir araya gelmeye başladı. Burak Deniz önceki gün de Serenay Sarıkaya’yı evinde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası evden çıkarken görüntülenen Burak Deniz, aracına saldıran saplantılı hayranı yüzünden zor günler geçiren Serenay Sarıkaya’ya destek olmak için geldiğini söyledi. Oyuncu, “Ziyarete geldim. Geçmiş olsun dileğinde bulundum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler