Ana SayfaDedikoduDamla Sönmez: Duygularımı Derin Yaşarım

İlgili Postlar

Damla Sönmez: Duygularımı Derin Yaşarım

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren Damla Sönmez’den samimi itiraflar geldi. Bu hafta Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in konuğu olan güzel oyuncu Damla Sönmez “Duygularımı derin yaşarım” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Damla Sönmez Sözlerinin Çarptırıldığını Söyledi

Haber başlığına itiraz eden oyuncu Damla Sönmez sosyal medya hesabından “Yayınladığınız röportajı okuyup başlığı öyle koysanız keşke. Attığınız başlığın neredeyse tam tersi var içerikte çünkü haberiniz olsun. Sevgiler” diyerek tepkisini dile getirdi.

Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli Aşk Mı Yaşıyor?

Damla Sönmez’den Aşk İtirafı

Yılbaşında “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” bölümüyle ekranlara gelecek olan güzel oyuncu Damla Sönmez geçtiğimiz gün çok özel bir röportaj verdi. Uhsan Çakır’dan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Sönmez’in hayatında biri olup olmadığı bilinmiyor. Aşk hakkında düşüncelerini dile getiren Sönmez; “Aşk senin yaratımını sağlayan ateş. Ailen, mesleğin, yaratımını nerede kullanıyorsan orası. Hayata aşkla bakmak, yaşıyor hissettiriyor insana. Tam olarak olduğun yerde durabilmek, anda var olabilmek aşk. Başka bir yerde olmak istememek. Tam hissetmek. Kendinde tam, var oluşla tam. Hareketini her hücrende hissettiğin bir ateşin içinde huzurla var olabilmek.” sözleriyle aşkı tanımladı.

Damla Sönmez kimdir?

Damla Sönmez: Duygularımı Derin Yaşarım

Damla Sönmez, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet”in bu haftaki konuğu oldu. Sönmez, özlemini en çok duyduğu şeyin düzenli bir hayat olduğunu söyledi: “Sabır konusunda biraz geliştiğimi düşünüyorum. Bütün duyguları derin yaşayan bir insanım. İmkanım olsa, Kraliçe Elizabeth’in zihnine girmek isterdim.”

Oynadığı filmlerle birçok ödül alan oyuncu, “Sokakta ‘Ödüllerin kadınıyım’ diye gezmiyorum” dedi. Sönmez ayrıca internetten flört etmenin kendisi için uygun olmadığını dile getirdi: “İnternetten tanışmak bana garip geliyor. Yapanlar var, olabiliyor demek ki… Belki de hiç başıma gelmediği için bana garip geliyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler