Ana SayfaDedikoduDamla Sönmez ve Aras Bulut İynemli Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli Aşk Mı Yaşıyor?

Bir süre önce yıllardır hayatlarında olan insanlardan ayrılan Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli’nin aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki gerçekten Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli aşk mı yaşıyor? İşte detaylar;

9 Yıllık Birliktelik Bitti

Damla Sönmez, 2012 yılında tanışıp aşk yaşamaya başladığı Ushan Çakır’la ayrıldıkları iddiasını doğrulaması ikilinin sevenlerini üzdü. Evlilik arifesinde olduğu bilinen çiftin ani ayrılığı herkesi şaşkına çevirdi. İkili ayrılık nedenini açıklamasa da kulislerde dolaşan dedikolara göre ikilinin ayrılma nedeni Ushan Çakır’ın evlenmeme istediğiydi. Üç sene Çakır’la nişanlı kalan Sönmez’in en sonunda isyan edip ilişkiyi noktaladığı söylendi.

Ancak ayrıldıktan sonra birbirini takipten çıkan ikili bir buçuk ay önce yeniden takipleşmeye başladı. Hatta Ushan Çakır, Damla Sönmez’in bir fotoğrafına yorum yaptı. Sönmez’de Çakır’a kalp emojisiyle yanıt verince ikilinin arasındaki buzların erimek üzere olduğu düşünüldü.

Damla Sönmez kimdir?

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal’dan Üzen Karar

Bir ayrılık haberi de geçtiğimiz ay İynemli’den gelmişti. Aras Bulut İynemli 6 senedir beraberlik yaşadığı Bige Önal yollarını ayırma kararı alması hiç beklenmedik bir karardı. Aynı ajansa bağlı olarak çalışan iki oyuncu geçen günlerde Göcek’te tatil yapmıştı.

Bige Önal ise ayrılıktan daha birkaç gün önce gazetecilerle karşılaşmış ve evlilik sorusuna “Sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ve aynı cevabı alıyorsunuz Lütfen bir daha sormayın” demişti.

Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli Aşk Mı Yaşıyor?

Ayrılık haberlerinin ardından Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli hakkında çarpıcı iddialar gündeme gelmeye başladı.

Aras Bulut İynemli’nin Damla Sönmez’le yeni bir aşka yelken açtığı hatta ikilinin bir süredir gözlerden uzak bir şekilde birlikteliklerini yürttükleri söylendi. İddialara göre İynemli ve Sönmez İzmir Seferihisar tarafında karavan kiralamışlar.

Damla Sönmez’in Instagram hesabında yaptığı paylaşımda bir bulutun kendisini öpmesi de bir gönderme olarak yorumlanması üzerine Aras Bulut İynemli’nin ajansından konuyla ilgili açıklama geldi.

Art İstanbul menajerlik şirketi ikinin arasında hiçbir şey olmadığını şu sözlerle açıkladı;

“Sanatçımız Aras Bulut İynemli hakkında bugün ortaya atılan bir ilişki yaşadığına dair iddialar asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız”

Aras Bulut İynemli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler