Ana SayfaDedikoduHande Yener Ödül Töreninde Yürek Hoplattı

İlgili Postlar

Hande Yener Ödül Töreninde Yürek Hoplattı

Geçtiğimiz günlerde sahne kıyafetinin açık olmasından dolayı eleştiri yağmuruna tutulan Gülşen’e en büyük destek meslektaşı Hande Yener’den gelmişti. “Daha da açık giyineceğim” diyen Hande Yener ödül töreninde yürek hoplattı. İşte Hande Yener’in geceye damgasını vuran o seçimi;

Hande Yener’den Bikinili Paylaşım

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkması sonucu ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Ünlü popçu Hande Yener, hem iş hem tatil için Alaçatı’ya gitmişti.

48 yaşındaki Yener, siyah bikinisiyle objektif karşısında poz verdi. Fit görüntüsüyle dikkat çeken ünlü şarkıcı sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Hande Yener Sahne Kıyafetiyle Nefes Kesti

Sahte ile yazın hit şarkısını işaret eden Hande Yener, Mawish Beach & Disco Çınarcık’ta sahneye çıkmıştı. Kanseri yenen Hande Yener, ikinci baharını yaşadığını söyledi.

Şarkıcı, konser sırasında izlemeye gelen hayranlarına açıklamada bulunarak “ikinci baharımda karşınızda olmak benim en büyük mutluluğum sizlerede bu özel sevginiz için çok teşekkür ederim” dedi. Yener pembe renk sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti.

 Hande Yener kimdir?

Hande Yener Ödül Töreninde Yürek Hoplattı

Hande Yener, katıldığı ödül töreninde giydiği elbiseyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Kıyafet seçimiyle gecenin gözdeleri arasına giren Hande Yener, mayo tipi elbisesinin üzerine siyah file çekti. Ayakkabı ve çanta seçimiyle de oldukça iddialı olan Yener, kırmızı halıda kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Hande Yener Yürek Hoplattı
Hande Yener Yürek Hoplattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler