Ana SayfaDedikoduEda Ece'den Şaşırtan Açıklama

İlgili Postlar

Eda Ece’den Şaşırtan Açıklama

Yasak Elma dizisinde rol alan Şevval Sam ve Eda Ece, geçtiğimiz gece Etiler’de objektiflere takıldı. Mekan çıkışında kameralara yakalanan arkadaşların keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Eda Ece’den şaşırtan açıklama geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Annelik Pozu

Sosyal medya hesabından yeğenin doğum gününü kutlayan Eda Ece paylaşımına; “Fotoğrafını koymamdan hiç hoşlanmaz ama şimdi telefonuma beraber bakarken gördük, izin verdi. Canım annem ve ilk yeğenim notunu düşmüştü.  Ve ablalarına da “Bir yeğenim daha oldu! Artık 3 erkek teyzesiyim. Ablalarıma teşekkür ediyorum, benim hayatıma bu lokumları kattıkları için. Kız bekliyorum…” demişti.

Yeni Yaşını Kutlayan Eda Ece, Bikinisiyle Fena Yakalandı..

Eda Ece Evleniyor Mu?

2 yıldır birlikte olan çift, mart ayındaki karantina sürecini birlikte geçirmiş, sonrasında beraber yaz tatiline çıkmıştı. Ancak ne olduysa oldu, ikili tatilden sonra ayrıldıklarını açıklamıştı. Fakat ayrılığa sadece 1 ay dayanan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldı. Çift, şimdi ilişkilerinde bir adım daha atarak aynı eve çıktı.  Ulus’taki lüks daireleri için aylık 40 bin TL kira ödeyen ikili, evlilik yolunda ilerlediği iddia ediliyor.

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece’den Şaşırtan Açıklama

Basketbolcu Buğrahan Tuncer’le ilişkisi de sorulan Eda Ece, “İlişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok” diye konuştu. Arada ayrıldıkları yönünde çıkan Haberler hatırlatılınca da “Sinirlenince Buğrahan’ı takipten çıkartıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler