Ana SayfaDedikoduMelis Sütşurup ve Mustafa Sandal Evlilik İçin İlk Adımı Attı

İlgili Postlar

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal Evlilik İçin İlk Adımı Attı

Bir süredir mutlu bir beraberlik yürüten ve geçtiğimiz aylarda dünyaevine girmeye karar veren Melisa Sütşurup ve Mustafa Sandal evlilik için ilk adımı attı. İşte çiftin nişan fotoğrafları;

Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup Dünyaevine Giriyor

Kazakistan’ın tanınmış sanatçılarından Indira Elemes ile düet yapan Mustafa Sandal, önceki gün şarkıları ‘Yok Say’ı tanıttı. Elemes ile basın mensuplarının önüne çıkan Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup ile evleneceğini de doğrulayarak, henüz tarih almadıklarını ama hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Keyifli olduğu görülen Mustafa Sandal, şarkının bugün yayınlanan klibini de Kapadokya’da çektiklerini anlatarak, “15 yıl önce Kapadokya’da klip çekmek istedim ama o zaman yapamadım. Bu zamana kısmet oldu. İndira gördüğü zaman oraya bayıldı” diye konuştu.

Mustafa Sandal Kimdir?

Melis Sütşurup’tan Romantik Doğum Günü Kutlaması

Geçtiğimiz gün Mustafa Sandal’ın doğum günüydü. Melisa Sütşurup 52 yaşına giren ünlü şarkıcın soğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Sütşurup paylaşımına şu notu düştü;

“Belki benden önce birilerinin arabası vardı, belki kızlar çeyizini düzmüş seni bekliyordu, belki de suç sendeydi…

Ama hepsi bizi bugünlere hazırladı Kito’m.

Ben her zaman yanındayım, yüzün gülsün diye, huzurlu ol diye…

İyi ki doğdun gelecekteki SOYADIM”

Mustafa Sandal Ve Melisa Sütşurup İlişkisinde Aldatma Skandalı!

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal Evlilik İçin İlk Adımı Attı

Gecede çekilen fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Sütşurup, “O şimdi benim nişanlım ama ömür boyu aşkım olacak” notunu yazdı.
Mustafa Sandal’ın kız istemeye tişörtle gitmesi ise sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal geceye özel yaptırdıkları ve kendi isimlerinin yazılı olduğu Nişan pastalarını birlikte kesti.

İkilinin sade bir kıyafet tercih ettiği de gözlerden kaçmadı. Çiftin bazı takipçileri bu durumu eleştirirken, bazı takipçileri de sadece seçimlerinden dolayı tebrik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler