Ana SayfaDedikoduHande Erçel Kerem Bursin İlişkisi Resmen Bitti

İlgili Postlar

Hande Erçel Kerem Bursin İlişkisi Resmen Bitti

Bir süre önce araları açılan Hande Erçel ve Kerem Bursin cephesinde sular durulmuyor. Görünüşe göre ikili aralarındaki sorunları çözmeyi başaramadı. Hande Erçel Kerem Bursin ilişkisi resmen bitti. İşte merak edilen detaylar;

Hande Erçel ve Kerem Bursin Aşkı Bitti Mi?

Hande Erçel, geçtiğimiz hafta ablası Gamze Erçel’in doğum gününü kutlamak için Sapanca’ya gitmişti. Kerem Bürsin’in kutlamaya katılmaması ve Erçel’in yine yalnız olması dikaktlerden kaçmadı.

Posta’da yer alan habere göre; Çiftin bir hafta önce yollarını ayırdığı öğrenildi. Bürsin, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktu.

Ancak Hande Erçel’in arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği iddia ediliyor.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel ve Kerem Bursin Aşkı PR Mıydı?

“Sen Çal Kapımı” dizisinde çift olarak çok yakıştırılan Hande Erçel ve Kerem Bursin’in dostluklarının aşka dönüştüğü iddiası ilk etapta bir reklam çalışması olarak düşünülmüştü. Çünkü ikilinin birlikte olduğunun sanılmasının ardından dizinin reytingleri artmış itiraftan sonra dizi daha da izlenmeye başlamıştı. 2. sezonda ilk sezon barşısını yakalayamayan dizi reyting kurbanı olarak final yaptı. İkilinin dizinin hemen bitiminde ayrılması daha önce Can Yaman ve Demet Özdemir’de olduğu gibi ilişkinin yalan olduğunun götsergesi olacağından ayrılık haberi için bekledikleri iddia ediliyor.

Peki sizce bu aşk reklam aşkı mıydı yoksa gerçek miydi?

Seranay Sarıkaya’nın Arkasından Hande Erçel’de Dans Etti!

Hande Erçel Kerem Bursin İlişkisi Resmen Bitti

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in evliliğe gitmesi beklenen ilişkileri sona erdi. Hande Erçel ayrılığı, sosyal medya hesabında Kerem Bürsin ile olan tüm fotoğraflarını silerek paylaşmış oldu. Bu hareketi ise karşılıksız kalmadı. Kerem Bürsin de sevgilisi Hande Erçel ile olan bütün tatil fotoğraflarını sildi.

İki ismin bu hareketi sonrası ilişkilerinin bittiği de tamamen kesinleşmiş oldu. Ünlü oyuncular hakkında daha önce de Erçel’in, Kerem Bürsin’in yeni projesindeki partneri Demet Özdemir’i kıskandığı kriz yaşadıkları iddia edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler