Ana SayfaDedikoduSeranay Sarıkaya'nın Arkasından Hande Erçel'de Dans Etti!

İlgili Postlar

Seranay Sarıkaya’nın Arkasından Hande Erçel’de Dans Etti!

Serenay Sarıkaya’nın arkasından Hande Erçel’de dans etti. Bir süredir meslektaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel, ünlü bir mücevher markasının reklam sözcüsü oluyor. Erçel’in basın toplantısındaki dansı sosyal medyada alay konusu oldu. İşte detaylar;

Hande Erçel 2021’in En Güzel Kadını Seçildi

Hande Erçel Stüdyoyo Girdi

Sevgilisi Kerem Bürşen ile Sin Kal Kapemi dizisinde rol alan El Erçel, dizinin bitmesinin ardından en yakın arkadaşlarıyla Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. ABD’ye dönüşünü sabırsızlıkla bekleyen Hande Erçel’in son Instagram paylaşımı hayranlarını etkiledi.

Stüdyo karesini Instagram hesabından paylaşan Hande Erice, “Çok heyecanlıyım” yazıyor. Erice bana bu pozun yeni bir proje olup olmadığı sorusunu hatırlattı. Erice’in stüdyoya şarkı söylemek veya seslendirme için girdiğine inanılıyor.

Hande Erçel kimdir?

Seranay Sarıkaya’nın Arkasından Hande Erçel’de Dans Etti!

Son dönemde dünyaca ünlü bir giyim markasının reklam sözcüsü olan Erçel, reklam işlemlerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü bir kuyumculuk firmasıyla sözleşme imzalayan Erçel, konferansa davet edilen müzikle şok oldu. Bu güzel oyuncunun dansı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Videoyu görenler sosyal medyadan ”Serenay Sarıkaya özentisi”, ”Kendisini Serenay Sarıkaya sanıyor” ve ”Bu taklitten Kerem çabuk sıkılır” gibi yorumlarında bulundu.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler