Ana SayfaDedikoduSeviyorum Giyiyorum Diyen Gülşah Saraçoğlu'ndan Kürklü Paylaşım

İlgili Postlar

Seviyorum Giyiyorum Diyen Gülşah Saraçoğlu’ndan Kürklü Paylaşım

Daha önce kürkle ilgili yaptığı açıklamalarla olay yaratan ünlü modacı o konuya olan tepkileri yeniden alevlendirdi. Seviyorum giyiyorum diyen Gülşah Saraçoğlu’ndan kürklü paylaşım geldi. İşte detaylar;

Gülşah Saraçoğlu’ndan Olay Yaratan Kürk Açıklaması

Daha önce sosyal medya hesabından yaptığı kürk açıklamasıyla çok eleştirilen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu sabah saatlerinde bir magazin programına telefon bağlantısıyla katılayarak bomba gibi açıklamalara imza attı.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

“Ben Orjinal Kürk Seviyorum

Bir süre önce başlayan tartışmayı yeniden alevlendiren Saraçoğlu;

“Ben orijinal kürk seviyorum. Orijinal giyip de ‘ben orijinal kürk giymiyorum’ diyen insanlar daha sahte geliyor bana. Ben giyiyorum, seviyorum ciddi de bir koleksiyonum var.

Hayvanlara yapılan eziyetlere hiç girmiyorum, bakmıyorum da… Ben kürk giyiyorsam da orijinal kürk gidiyorum. Sanatçılardan da giyenler var ama ‘giymiyoruz’ diyorlar… O zaman kimse ette yemesin, deri de giymesin… Bülent Ersoy ve benim dışında kimse kürk giydiğini kabul etmiyor.

50’ye yakın kürk montum var. Bu zamana kadar kürk giyiyorum diye başıma bir şey gelmedi.

Bu konu ile alakalı beni çok linç ettiler. Gelen hiçbir eleştiriye aldırmam, umurumda bile olmaz. Ben hiçbir şeyi gizlemiyorum giyiyorsam inkar etmiyorum. Dünyada da çok fazla giyilen bir şey…” dedi.

Gülşah Saraçoğlu’ nun Kalçasına Kadar Olan Yırtmacı Düğüne Damgasını Vurdu…

Seviyorum Giyiyorum Diyen Gülşah Saraçoğlu’ndan Kürklü Paylaşım

Gülşah Saraçoğlu’nun bu sözleri hayvanseverlerin tepkisini çekti ve ünlü bir isim oldu. Ancak eleştirilere kulak asmayan Saraçoğlu, dün gerçek kürküyle verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

39 yaşındaki ünlü modacı, siyah uzun çizmelerini leopar desenli mini bir elbiseyle tamamlayan bir kürk manto da giydi. Saraçoğlu’nun yayımladığı bu fotoğraf takipçileri tarafından sosyal medyada çok eleştirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler