Ana SayfaDedikoduSeda Bakan Bacak Dekoltesiyle Şov Yaptı

İlgili Postlar

Seda Bakan Bacak Dekoltesiyle Şov Yaptı

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan ünlü oyuncu Seda Bakan geçtiğimiz günlerde bir davette görüntülendi. Kırık beyaz tonunda saten bir elbise tercih eden Seda Bakan bacak dekoltesiyle şov yaptı. İşte o kareler;

Seda Bakan’ın 80’ler Pozuna Beğeni Yağıyor…

2014 ‘de müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Seda Bakan, 2019 ‘da küçük kızı kızı Leyla’yı dünyaya getirmişti. Sosyal medyada yayınladığı resimler ve videolarla takipçileri arasında bolca beğeni alab Seda Bakan, güzel paylaşımlarına bugün son bir yenisini daha ekledi.

Seda Bakan kimdir?

“80’ler Stayla”

35 yaşlarındaki genç anne Seda Bakan, kızı Leyla ile çekildiği pozu Instagram sayfasından yayınladı. Yetenekli oyuncu, paylaştığı son pozun hemen altına “80’ler stayla” mesajını ekledi. Çok kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum alan postun altına Seda Bakan ‘ın sevenlerinin nazar boncuğu emojilerinin yanı sıra tek tek ünlü isimler de yorumlar yaptılar…

Seda Bakan Olmazsa Olmazlarını Açıkladı

Seda Bakan Bacak Dekoltesiyle Şov Yaptı

Başarılı oyuncu Bakan Seda da törene davet edildi. Bakan, Instagram’da beyaz kıyafetli fotoğraflarını paylaştı. Güzelliğiyle dikkat çeken bakan kısa sürede yorum aldı.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz senelerde anne olmasına rağmen fit fiziği ile dikkat çekiyor. Davette çekildiği bir kareyi sosyal medya hesabından yayımlayan Seda Bakan, derin yırtmacıyla adeta şov yaptı. Ardı ardına beş poz yayımlayan oyuncu, “Beyaz çikolatalı mocha” diye yazdı. Bakan’a, birçok hayranı kalp ve ateş emojisi gönderdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler