Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Evli Bir İş Adamıyla Yakalandı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Evli Bir İş Adamıyla Yakalandı

Son dönemlerde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen genç şarkıcı Aleyna Tilki yeni bir skandala karıştı. Aleyna Tilki evli bir iş adamıyla yakalandı. İşte detaylar;

Aleyna Tilki’den Taciz Açıklaması!

Dün sosyal medya hesabından bir video yayınlayan genç şarkıcı, geçmişte “haksızlığa uğradığını” belirterel istismar imasında bulundu.

Aleyna Tilki o videoda şunları söyledi: “Taciz edilen çocuklar, eğer karşılığında o kişi bir ceza almazsa adaleti tanıyamaz. Adaleti tanıyamazsa kendi celladına dönüşebilir. Kötü bir insana dönüşebilir. Siz şu an bir çocuğun cellada dönüşme riskini alıyorsunuz. Haksızlığı ve adaletsizliği ben yakından tanırım. Böyle olaylara tepki gösteriyorum. Hak eden hak ettiği cezayı çekmezse geride kalan kişinin iki seçeneği vardır. Ya iyi bir insan olur ya da kötü bir insana dönüşür. Bu insanlar yalvarırım ceza alsınlar. Cinsel defosu olmayan çocuk, cinsellikle alakalı böyle bir resim çizemez. En büyük delil budur. Onları içeri alın. Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak, şu çocukların davasındaki adam ceza almazsa ben bir gün onlardan birini bulacağım diyorum. Ceza verin.”

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

Aleyna Tilki, katıldığı bir etkinlikte kendinden yaşça büyük bir iş adamıyla yemek yerken fotoğraflandı. Genç şarkıcının evli olduğu iddia edilen 2 çocuklu iş adamına aşık olduğu söyleniyor.

Aleyna Tilki’ nin Annesi Havva Öztel Kendisine Gelen Mesajı İfşaladı…

Aleyna Tilki Evli Bir İş Adamıyla Yakalandı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin kendisinden yaşça büyük, evli ve 2 çocuklu iş adamıyla evden ayrılırken çekilmiş videosu yayınlandı. İddiaya göre 21 yaşındaki Aleyna Tilki, işadamı ile birliktelik yaşıyor.

Genç şarkıcı, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Söylemesem Olmaz” programında gösterilen görüntüde muhabirin “Yanındaki beyefendiyi tanıyın” sorusunu yanıtsız bıraktı.

 

Genç şarkıcı iş adamıyla birlikte yemek yediği mekanın görevlileri, magazin muhabirlerinin mekanın içini dışarıdan çektiğini fark ettikleri anda aldıkları uyarı ile camları perdeyle kapattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler