Ana SayfaÜnlülerSeda Bakan Olmazsa Olmazlarını Açıkladı

İlgili Postlar

Seda Bakan Olmazsa Olmazlarını Açıkladı

Ünlü oyuncu Seda Bakan, sosyal medyada en aktif olan oyunculardan biri. Son olarak, kızı Leyla için neler yaptığını paylaştı ve hayranlarının takdirini topladı. Yakında yeniden izleyicilerle buluşacak olan Seda Bakan olmazsa olmazlarını açıkladı. İşte Seda Bakan’ın olmazsa olmazları;

Seda Bakan’ın 80’ler Pozuna Beğeni Yağıyor…

2014 ‘de müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Seda Bakan, 2019 ‘da küçük kızı kızı Leyla’yı dünyaya getirmişti. Sosyal medyada yayınladığı resimler ve videolarla takipçileri arasında bolca beğeni alab Seda Bakan, güzel paylaşımlarına bugün son bir yenisini daha ekledi.

Seda Bakan’ın makyajsız hali şaşırttı!

Seda Bakan kimdir?

35 yaşlarındaki genç anne Seda Bakan, kızı Leyla ile çekildiği pozu Instagram sayfasından yayınladı. Yetenekli oyuncu, paylaştığı son pozun hemen altına “80’ler stayla” mesajını ekledi. Çok kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum alan postun altına Seda Bakan ‘ın sevenlerinin nazar boncuğu emojilerinin yanı sıra tek tek ünlü isimler de yorumlar yaptılar.

Dijital Platforma Geçiş Yaptı

Son olarak, çok izlenen “Mucize Doktor” dizisiyle ekrana gelen ünlü oyuncu, sette Covid-19’a yakalandıktan sonra diziden ayrıldı. Eşi Ali Erel ve kızı Leyla’yla bol bol vakit geçirmek isteyen Seda Bakan, setlere dönmek için her oyuncunun rüyası Netflix’i seçerek yine akıllıca bir hamle yaptı. Ama bu yoğun tempoda bile kızı Leyla’ya vakit ayırmayı ihmal etmedi.

Seda Bakan ‘dan Hadise’ye Destek

Seda Bakan Olmazsa Olmazlarını Açıkladı

Kızı Leyla’nın üzerine titreyen Seda Bakan, dün akşam onun için neler yaptığını paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler