Ana SayfaDedikoduHaldun Demirhisar'dan Aleyna Tilki ve Serenay Sarıkaya İtirafı!

İlgili Postlar

Haldun Demirhisar’dan Aleyna Tilki ve Serenay Sarıkaya İtirafı!

Geçtiğimiz gün Aleyna Tilki evli ve iki çocuk babası Haldun Demirhisar ile görüntülenmiş ve ikili hakkında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Adı daha önce ünlü bir oyuncuyla da yasak aşk iddialarına karışan Haldun Demirhisar’dan Aleyna Tilki ve Serenay Sarıkaya itirafı geldi. İşte ünlü iş adamını o açıklamaları;

Aleyna Tilki Yasak Aşk Mı Yaşıyor?

Aleyna Tilki, katıldığı bir etkinlikte kendinden yaşça büyük bir iş adamıyla yemek yerken fotoğraflandı. Genç şarkıcının evli olduğu iddia edilen 2 çocuklu iş adamına aşık olduğu söyleniyor.

Aleyna Tilki’ nin Annesi Havva Öztel Kendisine Gelen Mesajı İfşaladı…

Aleyna Tilki Evli Bir İş Adamıyla Yakalandı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin kendisinden yaşça büyük, evli ve 2 çocuklu iş adamıyla evden ayrılırken çekilmiş videosu yayınlandı. İddiaya göre 21 yaşındaki Aleyna Tilki, işadamı ile birliktelik yaşıyor.

Aleyna Tilki kimdir?

Genç şarkıcı, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Söylemesem Olmaz” programında gösterilen görüntüde muhabirin “Yanındaki beyefendiyi tanıyın” sorusunu yanıtsız bıraktı.

Genç şarkıcı iş adamıyla birlikte yemek yediği mekanın görevlileri, magazin muhabirlerinin mekanın içini dışarıdan çektiğini fark ettikleri anda aldıkları uyarı ile camları perdeyle kapattı.

Haldun Demirhisar’dan Aleyna Tilki ve Serenay Sarıkaya İtirafı!

Adı hem Serenay Sarıkaya hem de Aleyna Tilki ile yasak aşk iddialarına karışan Haldun Demirhisar şu açıklamayı yaptı;

“Her yan yana geleni sevgili yapmayın. Yani sanat için gençlerle çocuğumla 5 yıldır arkadaş olan, benim de arkadaşım Aleyna ile birçok sanat projesi, onun kariyeri gibi birçok konu konuşuyoruz. Bizim böyle sevgili olduğumuza dair haberler yapıldığı zaman Türkiye’nin sanat çıtası aşağıya çekiliyor. Türkiye’nin sanat çıtasını hep beraber yukarıya çıkaralım.

Ben sanatla ilgilenen birisiyim. Sanatla ilgili birçok projede yer aldım. Herkesle görüşebildiğim kadar görüşüyorum. Plastik sanatlarda resim, müzik ve heykelde de birçok iş yaptım.

Aleyna benim canımın içi, oğlumun arkadaşı. Benim de arkadaşım. Bu görüşmelerin sonucunu magazin sayfalarında değil kültür ve sanatta görelim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler