Ana SayfaDedikoduHande Erçel'den Kerem Bursin İtirafı

İlgili Postlar

Hande Erçel’den Kerem Bursin İtirafı

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel, önceki akşam Etiler’de aracının içinde görüntülendi. Hande Erçel’den Kerem Bursin itirafı geldi. İşte o açıklama;

Hande Erçel ve Kerem Bursin Baş Başa Tatil Yaptı

Bayram tatilini İstanbul’da geçirmek istemeyen çift yeni bölümlerin çekimleri başlamadan önce soluğu Göcek’te aldı.

Aşklarıyla magazin gündemine damga vuran Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in İtalya’daki hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Kerem Bursin ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin İtalya’da “Love is in The Air” adıyla yayınlanacağı açıklandı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin El Ele

Kerem Bursin Canlı Yayında Küfür Etti!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, başrolü oldukları Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte Maldivler tatiline gitmiş dönüşte ise el ele yakalanmışlardı. Kerem Bürsin ise paylaştığı Maldivler fotoğrafıyla aşkını ilan etmişti. İkili, aşklarına dolu dizgin ederken sık sık da birlikte paylaşım yapmayı da ihmal etmiyorlar.

Kerem Bursin ve Hande Erçel Birlikte Maldivlere Tatile Gitti

Son olarak çekim sonrası Instagram’dan canlı yayın yapan ünlü çift, sosyal medyada gündem oldu. Çok yorulduklarını belirten Kerem Bürsin küfredince Hande Erçel “Neden küfredip duruyorsun, pardon” diyerek izleyicilerden özür diledi.

Hande Erçel’den Kerem Bursin İtirafı

Özel hayatı hakkında konuşan Erçel, “Kerem ile ilişkimiz güzel gidiyor. Hayalini kurduğumuz gibi bir tatil yaptık. Keyifli ve dinlendirici geçti. Şimdi işimize odaklandık” açıklamasında bulundu.

Kerem Bursin Kimdir?

Hande Erçel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler