Ana SayfaKültür ve SanatFilmler'Martıların Efendisi' Filmi Bugün Vizyonda!

İlgili Postlar

‘Martıların Efendisi’ Filmi Bugün Vizyonda!

Merakla beklenilen Martıların Efendisi filmi, 22 Aralık Cuma günü itibariyle vizyona girmiş bulunuyor. Dün galası yapılan dram türündeki sinema filminin; baş rollerini Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen ve Nejat İşler gibi başarılı isimler paylaşıyor.

Martıların Efendisi filmi

Yapımcılığını, TMC Yapım tarafından Erol Avcı’nın üstlendiği Martıların Efendisi filminin; yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin bulunurken, senaryosu Meriç Demiray’ın, film müziği besteleri ise Toygar Işıklı’nın imzasını taşıyor. Çekimleri ağustos ayında tamamlanan dram türündeki sinema filmi; tertemiz hayaller dünyasında yaşayan Martıların Efendisi’nin, hayatın acı gerçekleriyle yüzleşmesini konu alıyor.

Martıların Efendisi Filmi

Martıların Efendisi Filminin Kadrosunda Başka Kimler Var?

Başrollerinde Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler gibi iddialı oyuncuların yer aldığı sinema filminde Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun gibi önemli isimlerde rol alıyor. Ayrıca filmde konuk oyuncu olarak; Aras Bulut İynemli, Mehmet Esen, Sarp Akkaya, Ezel Akay gibi sürpriz isimler de bulunuyor.

Martıların Efendisi Filmi Oyuncuları

Filmin Konusu Nasıl?

İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi (MEF) (Mehmet Günsur), yıllardır birisinin hayalini kurup beklemektedir. Bir gün; beyazlar içinde, kıyıya vurmuş bir kadın, masal kahramanı gibi MEF’in hayatına girer.

Martıların Efendisi Filmi

MEF’in “Rüya” olarak adlandırdığı ve beklediği misafirdir bu kadın. MEF’in tüm umutlarını yüklediği bu misafir, bütün hayatını değiştirecek ve çok sarsacaktır. MEF’in tertemiz dünyasından ve saflığından etkilenen bu misafir kadın; menfaatlerin, fedakarlıkları geride bıraktığı gerçek dünya ile MEF’i tanıştıracaktır.

Martıların Efendisi Filmi Fragman

İzleyicileri, hayaller ve gerçekler arasındaki bir dünyaya davet eden sinema filmi, hayatı ve dünyayı sorgulatıyor. Filmin yayınlanan fragmanlarında, Mehmet Günsür‘ün çok başarılı bir performans sergilediği de gözlerden kaçmıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler