Ana SayfaDedikoduMehmet Günsür’ün Çok Farklı Montu Şaşkına Çevirdi

İlgili Postlar

Mehmet Günsür’ün Çok Farklı Montu Şaşkına Çevirdi

Yeni yılda vizyona girecek ‘Martıların Efendisi’ adlı sinema filminde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Mehmet Günsür bir dergi çekimi için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Günsür dizi ve yeni filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir dergi için sokak çekimleri yapan ve kürk giyen Fi yeni sezon Çi’nin Deniz’i Mehmet Günsür;

 

işleri ve ailesi için sık sık Roma-İstanbul arasında mekik dokuduğunu söyledi. Günsür, “Eve geç gitsem çocuklarım darılır. O yüzden Roma’ya haftada iki kez gidip geliyorum, çok da zor olmuyor biliyorsunuz biraz yakın yerler” ifadelerini kullandı.

Çok izlensin istiyoruz

Martıların Efendisi filminin fragmanında Bige Önal’la sevişme sahneleri dikkat çeken Günsür, gişeye hitap eden iş yapmadıklarını anlatıp şöyle devam etti: “Filmimizi gişe filmi olarak görmüyoruz. Çok izlensin istiyoruz ama diğer romantik komedi filmlerine göre farklı kulvardayız. O yüzden bizim seyircimiz ayrı, izleyiciler filme farklı bir istekle gelecek biz gişeyi düşünmeden istediğimiz hikayeyi anlatmak istedik, sanatsal yönü olan bir film yaptık.”

Bakalım ağızdan ağıza ne konuşulacak

“İzleyicileri farklılaştırmak istemiyorum ama bir romantik komediye giderken izleyicilerin beklentileri farklıdır ama bu filimde öyle bir beklenti olmayacak. Bakalım ağızdan ağıza ne konuşulacak bu önemli bizim için. Bu bir romantik komediye gidermiş gibi gidilecek bir film değil. Başka bir film başka bir hikâye. Don Kişot hikayesi aslında bir adam ve karşısında bir dünya öyle bir film bu”

Fi dizisinde kadro çok güzel

‘Fi yeni sezon Çi’ dizisinin televizyon kanallarına transfer olması halinde çok fazla sansürlenecek bir şey olmadığını da anlatan 42 yaşındaki Günsür, “Fi dizisinde kadro çok güzel hikaye çok kuvvetli olduğu için izleniyor. Bir de dijitalde yaptığımız için insanların televizyonda görmeyi unuttuğu bir takım detayları görmek hoşuna gidiyor” dedi.

İçki içen sigara içen oyuncuları görünce

Günsür sözlerini şöyle noktaladı: İçki içen sigara içen oyuncuları görünce onlara daha gerçekçi geliyor. Bir de her karakter çok kuvvetli karakterler iyi ya da kötü karakter diye ayırabileceğiniz bir karakter yok. Bunlari seviyorlar o yüzden dizinin internetten ulusal bir kanala geçince büyüsünün kaçacağına inanmıyorum. Bizde aslında televizyonda yayınlandığında çok fazla sansürlenecek bir şey yok. Dizinin eksenini kaydıracak sansür olacak bir şey yok” sözlerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler