Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin aşkında yeni kriz!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin aşkında yeni kriz!

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin’in 15 Aralık tarihli 29. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmana Süreyya’nın bir kez daha evi terk etmesi damga vurdu.

İstanbullu Gelin dizisi geçen hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İstanbullu Gelin’de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye giriştiler. Son bölümün bitmesinin ardından dizi severler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar.

İstanbullu Gelin Prag’ da

İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her hafta başka bir sürprizle izleyici karşısına çıkan İstanbullu Gelin’in geçen hafta bölümünde Faruk ve Süreyya arasındaki kriz büyüdü. Can’ın hayatlarına dahil oluşundan Süreyya’yı sorumlu tutan Faruk, kendisini kaybetti. Bu aşırı tepki karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Süreyya, yeniden Faruk’un duygularını sorgulamaya başladı.Finalde Begüm’ün sürprizi, Faruk’u zor durumda bıraktı. Gördüğü fotoğraf karşısında şok olan Süreyya’nın tepkisini merak eden izleyiciler yeni fragmanı araştırıyordu.

İşte İstanbullu Gelin 29. bölümünden ilk görüntüler!

Süreyya ve Faruk Aşkında Yeni Kriz…

Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler