Ana SayfaDedikoduCansu Taşkın Suskunluğunu Bozdu

İlgili Postlar

Cansu Taşkın Suskunluğunu Bozdu

Ünlü manken Cansu Taşkın, geçtiğimiz günlerde bir davette teknik direktör Yılmaz Vural ile karşılaştı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafı da Instagram hesabından yayınladı.

Taşkın’ın paylaştığı bu poz sosyal medyayı salladı. “Yılmaz Vural elini kolunu nereye koyacağını bilememiş” yorumları yapıldı.

Vural, Twitter’da TT (Trend Topic) olmuştu.Ünlü teknik direktör, fotoğrafın basında yer almasından sonra Taşkın’ı aradığını söyledi. Bunun üzerine Beyaz TV’de yayınlanan Günaydın Türkiyem programına konuşan Yılmaz Vural’ın açıklamaları şöyle olmuştu;

“O fotoğraf çekilirken sol tarafta da eşim duruyordu aslında. Ama o kısım yok fotoğrafta. Cansu kardeşimiz fotoğraf çektirmek istediğini söyledi ve yanıma geldi. Onun gibi birçok insanla fotoğraf çekildik. Cansu kardeşimiz de onlardan bir tanesiydi. Yani bu fotoğraftan bir anlam çıkarılmasına ben de bir anlam veremiyorum. Olumsuz bakanlar ne düşünüyorlar bilmiyorum ama 65 yaşına gelmişim. Saçma sapan bir iş yani…”

Vural, “Yapılacak iş değil, niye bunu basına verdin” sözlerine, Taşkın’ın “Ben de herkes gibi sosyal medyada yayınladım” dediğini belirtti. Yılmaz Vural, Cansu Taşkın’a “Yayınladın ama bak olay nerelere kadar gidiyor. Hoş bir şey değil yaptığın” dediğini de sözlerine ekledi

Cansu Taşkın da konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Ünlü model şunları söyledi:

Yılmaz Vural benim babam gibidir. Eşini de çok severim. Haberi farklı yerlere kimse çekmesin. Yılmaz abim nasıl “Cansu bizim çocuğumuz” gibi diyorsa o da benim babam gibidir… Ayrıca o fotoğrafı da silmedim. Hala Instagram hesabımda duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler