Ana SayfaKimdirEzgi Coşkun Kimdir?

İlgili Postlar

Ezgi Coşkun Kimdir?

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ezgi Coşkun kimdir? 2017 yapımı “Martıların Efendisi” adlı sinema filminde rol alan oyuncu Ezgi Coşkun kimdir? Ezgi Coşkun kimdir? Nerelidir? Çalışmaları nelerdir?

Çoğunlukla tiyatro oyuncusu olarak tanınan Ezgi Coşkun, oyunculuğun yanı sıra tiyatro oyunu çevirmenliği ve yönetmen yardımcılığı yapmaktadır.

Ankara Tevfik Fikret Lisesinden mezun olan oyuncu, liseden sonra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamlamıştır. Ardından Paris III Sorbonne Nouvelle’de tiyatro üzerine master yapmıştır.

Mim Corporel, clown ve beden çalışması üzerine birçok atölyede görev almıştır. Paris’te “Pas de Dieux” mim ekibiyle ve Gürcistan’da “Fingers Theatre” ile çalışmıştır. Moda Sahnesi’nin ‘’Roberto Zucco’’ ve ‘’Bira Fabrikası’’ oyunlarının çevirisini yapmış ve yine aynı sahnede “Roberto Zucco” ve “En Kısa Gecenin Rüyası” oyunlarında oynamıştır. 2017 yılı itibariyle “Martıların Efendisi” adlı sinema filmiyle ilk kez beyaz perdeye adım atmıştır.

Ezgi Coşkun Kimdir

Ezgi Coşkun Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Sinema Filmleri

Martıların Efendisi (2017)

Tiyatro Çalışmaları

Big Shoot (2014-Çevirmen), Roberto Zucco (2014-Çevirmen& Oyuncu-Abla Rolünde), Bira Fabrikası (2014-Çevirmen), En Kısa Gecenin Rüyası (2015-Peri Rolünde), Memleketimden İnsan Manzaraları (2017-Tiyatro Yönetmeni), Köleler Adası (2018-Çevirmen)

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler